Wintermantel Zsolt: Arcátlanság, hogy a Gyurcsány-párt tagjai olcsóbban nézhetik meg a fővárosi Katona József Színház előadásait

WINTERMANTEL Zsolt
Budapest, 2018. november 13. Wintermantel Zsolt, a IV. kerület fideszes polgármestere beszédet mond a kisgyermeket nevelők tiszteletére állított szobor avatásán az újpesti Király utcában 2018. november 13-án. A szobor, amely egy fiatal nő és két kisgyermek alakját formázza, Koncz Viktória Éva szobrászművész alkotása. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Kedvezményes belépővel nézhetik meg a Gyurcsány-párt tagjai a Katona József Színház előadásait, a főváros eközben újabb területekre terjesztené ki a fizetős parkolást. Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője erről beszélt a Hír TV-ben.
Vágólapra másolva!

Arcátlanságnak tartja a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője, hogy a Gyurcsány-párt tagjai kedvezményesen nézhetik meg a fővárosi Katona József Színház előadásait.

Wintermantel Zsolt a Hír TV Napi aktuálisban úgy fogalmazott, hogy megérti, ha egy fővárosi fenntartású színház marketing akciókat szervez, de

ezt a nyilvánosság előtt, mindenki számára elérhetőnek kell lenni, nem pedig egy párt tagságának elérhetővé tenni.

Wintermantel Zsolt emellett beszélt még az interjúban arról is, hogy Karácsony Gergely és a baloldali többségű fővárosi közgyűlés bővítené a parkolózónákat Budapesten.

Megítélése szerinte Karácsony Gergely jobban tenné, ha hátradőlne - mint ahogy eddig is tette - és városszervezési, valamint közlekedési kérdésekben kikérné a szakmai szervezetek véleményét.

A Fidesz is preferálja a közösségi közlekedést, ehhez azonban arra lenne szükség, hogy az előző városvezetés idején megtervezett úgynevezett P+R parkolókat megépítse a főváros.

Az autósoknak így lenne módjuk leparkolni autóikat és nem kellene tilosban parkolniuk, ehelyett azonban Karácsony sárga festékkel fest bicikli sávokat az aszfaltra.

Nem lepte meg a kormánypárti politikust az sem, hogy Gyurcsány Ferenc végül beállt a főpolgármester mögé. Szerinte a mostani színjáték természetes következménye az elmúlt négy évnek - írja a Hír Tv.

Teljes beszélgetés: