Magyarország például szolgálhat az USA-nak abban, ahogy elutasítja a woke-totalitarianizmust

Vágólapra másolva!
Magyarország például szolgálhat az USA-nak abban, ahogy elutasítja a woke-totalitarianizmust. A baloldal a társadalom és vele együtt a nemzeti büszkeségünk és biztonságunk lerombolásával szilárdítja meg a hatalmát - írta a Mandiner.
Vágólapra másolva!

- fogalmazott Orbán Viktor.

objektum Magyarország története sokat taníthat nekünk, ha hajlandóak vagyunk tanulni.

A mai nyugati világot elsöprő progresszivizmus ugyanabban a bolsevik marxizmusban gyökerezik, amely Kelet-Európát és milliók életét tette tönkre. Továbbra is pusztítja az emberi méltóságon és szabadságon alapuló nyugati hagyományainkat - írta a washingtonexaminer.

A bolsevista szemlélet az amerikai társadalom minden területére kiterjednek

Az egészségügyi ellátásként beharangozott, igény szerinti abortusz legalizálása, a szülői jogok és tekintélyek csökkentése, a házasság és a válás liberalizálása, ami a család végső bomlásához vezet.

A progresszivizmus a hatalom kedvéért keresi a változást, nem pedig a társadalom fejlődése érdekében.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő. Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Számos kérdésben a baloldal a társadalom és vele együtt a nemzeti büszkeségünk és biztonságunk lerombolásával növeli és szilárdítja meg hatalmát.

Ilyenek például: Nyitott határok, sebészeti (nemváltoztatás), igény szerinti abortusz, a faji megosztottság elősegítése, a törvénytelenség elfogadása, a szólásszabadság és a politikai ellenzék elnyomása, a vallásosság gyűlölete és a városok elpusztításának a megünneplése.