Újabb kitüntetést kapott Soroséktól a szélsőbaloldali Gulyás Márton

GULYÁS MÁRTON, PARTIZÁN
GULYÁS MÁRTON, PARTIZÁN
Vágólapra másolva!
Nem meglepő módon a napokban egy Soros György, amerikai tőzsdespekuláns által támogatott szervezet tüntette ki a szélsőbaloldali Gulyás Márton propagandacsatornáját.
Vágólapra másolva!

A szélsőbaloldali Partizán és a főszerkesztő, Gulyás Márton évek óta támogatásért kuncsorog a nézőitől, arra hivatkozással, hogy a Patreonon, illetve az adó 1 százalékából adott támogatások nélkül nem tudna fennmaradni a YouTube-csatorna. Persze ez sosem volt igaz. Számos, komoly amerikai civil szervezet finanszírozására derült fény, és most egy újabb befolyásos NGO kitüntetését nyerte el a csatorna - írta a tuzfalcsoport.blogstar.hu.

Ismét kitüntette Soros egyik álcivil szervezete a szélsőbaloldali Gulyás Mártont Forrás: Origo

Mégis azt látjuk, hogy évről évre gyanús külföldi szervezetek jelennek meg a YouTube-csatorna mögött.

Saját maguk mondták el, és a Nemzeti Információs Központ jelentéséből is tudjuk, hogy támogatta őket a German Marshall Fund, a National Endowment for Democracy, vagy épp a Foundationfor Pluralism. Utóbbi szervezet vezetője, Daniel Sachs, az Open Society Fundation, tehát Soros alapítványának most már alelnöke.

A Partizán most egy újabb nemzetközi NGO kitüntetettjeként tűnt fel, ez pedig az EMERGING EUROPE. Gulyás Mártonék a szervezet 2023-as díját nyerték el, méghozzá „Médiaszabadság és felelősségteljes tudósítás" kategóriában lettek ezüst érmesek - olvasható az oldalon.

Forrás: Origo

A komoly költségekkel járó díjátadó, és szervezet az Egyesült Királyságban székel, és a honlapjukról kiderül, hogy

Olyan szervezetek állnak az EMERGING EUROPE hátterében, mint a USAID nevű, az USA Külügyminisztériuma által fenntartott szerv, a Világbank, vagy épp a Európai Innovációs és Technológiai Intézet. Az USAID-ról (U.S. Agency for International Development) elég csak annyit megemlíteni, hogy a demokrata-párti Robert Kennedy Jr. mondta azt el interjúban, hogy ez az a szervezet, amelyen keresztül az amerikai titkosszolgálat, a CIA külföldi médiumokat befolyásol és szinte mindenhol jelen van.

Hogy milyen társaságba került a Partizán, arról sokat elárul, hogy kik kaptak még kitüntetést a szervezettől. Az Év Közszereplőjének 2022-ben Maia Sandut, Moldova elnökét választották. Sandu rendszeresen találkozik George Sorossal, és a fiával Alex Sorossal is, és komoly amerikai baloldalhoz köthető hátszéllel került hatalomra.

Maia Sandu és Alex Soros Forrás: Origo

2020-ban Laura Codruţa Kövesi volt ugyanennek a díjnak a győztese, aki szintén a Soros-hálózat jól bejáratott tagjaként kerülhetett az Európai Ügyészség élére.

A teljes írást itt olvashatják.