Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Összeomlott az édesanya a csomagtartóban holtan talált kisfiú halálának hírére

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról lapunk korábban már beszámolt, egy autó tulajdonosai jelentkeztek a nyíregyházi rendőrségen, amikor egy 2 év körüli gyermek holttestére bukkantak autójuk csomagtartójában. A jelenlegi információ szerint a két év körüli gyermek ruhában, magzatpózban feküdt a csomagtartóban, – meg nem erősített információk szerint – több napja halott lehetett.  
Vágólapra másolva!

Szombat hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 2 éves gyermek meghalt Nyíregyházán.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Blikk vasárnap ellátogatott arra a Vásárosnaményhoz közeli kistelepülésre, ahol a két éves meghalt gyermek és egyéves kishúga élt egészen januárig a családjukkal.

A lap telefonon megkereste a kisfiú anyaotthonban lévő, gyámság alá került édesanyját, aki – mivel még nem töltötte be a 18. életévét – nem nyilatkozhatott.

Három hónapja vették el tőle a nem megfelelő körülmények miatt Sanyikát és kishúgát. Rajtuk kívül egyébként még két gyermeke is született, de már csak a csecsemője van mellette. A tragédia estéjén hívta fel a gyámja a kisfia halálhírével, amitől teljesen összetört. A részletekről nem árultak el neki semmit, így fogalma sincs, mi okozta a halálát – magyarázta a lapnak az egyik hozzátartozója.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről