Magas minőségű szőnyegek és bútorszövetek pénztárcabarát áron

Vágólapra másolva!
Az interneten számos webshop kínál szőnyegeket és bútorszöveteket, azonban a Rug & Roll mind közül kiemelkedik a termékeinek magas minőségével és azok különleges tulajdonságaival. De vajon mi teszi a Rug & Roll termékeit a vásárlók kedvencévé? 
Vágólapra másolva!

Ha A Rug & Roll webshopjában vagy bemutatótermében vásárolsz, olyan különleges termékek közül válogathatsz, amelyek az alábbi szuper tulajdonságokkal rendelkeznek:

Easy Clean szennytaszító bevonat

Minden szőnyegük és bútorszöveteik nagy része egy úgynevezett Easy Clean vagy más néven Aqua Clean szennytaszító bevonattal kezelt, amely során a szövetszálakat egy speciális védőréteggel borítják. Ennek köszönhetően a Rug & Roll szőnyegek és bútorszövetek rendkívül könnyedén tisztán tarthatóak és nagyon sokáig élvezheted a szőnyegek és a bútorszövetekkel bevont kedvenc bútoraid kellemesen puha tapintását és makulátlan tisztaságát. Az Easy Clean bevonat egy olyan speciális védőréteget képez a szőnyegek és a bútorszövetek felületén, amely nem engedi, hogy a szennyeződések mélyen a szövet rétegeibe hatoljanak, egyszerűen megtapadnak a szövet felületén. A szövet felületéről pedig egyszerűen csupán tiszta víz segítségével, vegyszerek és tisztítószerek nélkül pár perc alatt eltávolíthatod a szennyeződéseket. Ha foltot ejtettél a szöveten, csak önts egy kevés tiszta vizet a felületére és nedves szivaccsal vagy törlőruhával, körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot. Kávé, üdítők, tea, ketchup, mustár, szószok, bor, csokoládé, zsírkréta, zsíros szennyeződések, sár, sőt még a szőnyegre borított olaj is könnyedén eltüntethető néhány mozdulattal! Igen, valóban jól olvasod, a szövetre került zsír és olajfoltok is egyszerűen és maradéktalanul eltávolíthatóak a szövetről kizárólag tiszta víz segítségével.

Mindezek mellett azt a nagyszerű tulajdonságait is meg kell jegyeznünk a Rug & Roll szőnyegeknek, hogy mosógépben moshatóak, így egy nagytakarítás esetén egy mozdulattal bedobhatod a mosógépbe és nem kell bajlódnod a takarításával. A kisebb szőnyegek otthoni mosógépben moshatóak, a nagyobb méretű szőnyegek pedig nagyobb méretű, ipari mosógépben tisztíthatóak. Mosás után rendkívül gyorsan száradnak, így pillanatok alatt visszafektetheted az eredeti helyére a nappaliba, vagy akár a fürdőszobába is kedvenc Rug & Roll szőnyegeidet.

Forrás: rugandroll.hu

Szőnyegek fürdőszobába és konyhába is

A Rug & Roll szőnyegei egyaránt használhatóak vizes helyiségekben is, mert – ahogyan már korábban említettük – igen gyorsan megszáradnak, ráadásként a hátoldalukon egy vékony szilikon réteg kerül kialakításra, amely tökéletes csúszásálló felületet képez, így bátran ajánljuk olyan helyiségekbe is, amelyek esetén fennáll az elcsúszás veszélye, ha nem a megfelelő szőnyeget használjuk.

Anti-allergén szőnyegek és bútorszövetek

Mindig is szerettél volna a hálószobába puha, kellemes tapintású és divatos szőnyeget, de a porallergiád miatt állandó tüsszentéstől és torokkaparástól kellett tartanod? A Rug & Roll szőnyegei és bútorszöveteinek nagy része teljes mértékben antiallergén a speciális Easy Clean védőrétegnek köszönhetően, mert a por és a poratka sem tud bejutni a szőnyeg mélyebb rétegeibe és ott megtelepedni. Porszívóval, néhány mozdulattal maradéktalanul eltüntetheted a szőnyeg felületéről az ott megtapadt port és poratkákat, így nem kell többé aggódnod a porallergiád miatt, bátran kiválaszthatod a hálószobába vagy a nappaliba is az otthonod stílusához leginkább passzoló Rug & Roll szőnyegeket. Ráadásként a kis házi kedvenceidtől sem kell féltened a kedvenc Rug & Roll szőnyeged, mert a speciális szennytaszító bevonatnak hála a szőrszálak sem jutnak be a szőnyeg szálai közé.

Széles stílusválaszték

A Rug & Roll webshopban mind a szőnyegek, mind a bútorszövetek igen széles szín, és stílusválasztékban kaphatóak. Akár vintage, akár retro vagy éppen klasszikus stílusban rendezted be otthonod, biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb darabot a Rug & Roll webshopjában.

A szőnyegek különböző méretekben kaphatóak, így akár az egész lakásban ugyanazt a stílusú szőnyeget terítheted le a különböző helyiségekben, a bútorszövetek pedig akár 10 cm-es egységekben is kérhetőek, hogy pontosan annyit tudj vásárolni, amennyire valóban szükséged van, és ne kelljen felesleges mennyiséget felhalmoznod.

Mit tudnak még ezeken felül a Rug & Roll termékei?

  • minden Rug & Roll szőnyeg robotporszívóval is könnyedén takarítható, a robotporszívó nem akad fel a szőnyeg szélén
  • a szőnyegek padlófűtéshez is tökéletesen alkalmasak
  • minden termékük kifejezetten magas kopásállóságú
  • termékeik rendkívül színtartósak, színüket sokáig megőrzik és nem fakulnak, színük nem halványul el
  • termékeik OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a szövetek gyártása során semmilyen vegyi anyagot nem használtak, így teljesen ártalmatlanok az egészségre és biztonságosan használhatóak

A bútorszöveteik további nagyszerű tulajdonságai pedig, hogy:

  • nem nyúlnak meg, nem mennek össze és nem bolyhosodnak, mint a hagyományos pamut alapú bútorszövetek,
  • rendkívül kellemes tapintású, természetes hatású anyagok,
  • magas kopásállóságuknak köszönhetően kimondottan strapabíró szövetek,
  • vízlepergető szöveteket is találsz: a különleges védőbevonatnak köszönhetően a bútorszövetre csepegtetett folyadék nem szívódik be a szövetbe, könnyedén felitatható és letörölhető,
  • az Aqua Clean technológiának köszönhetően gyerekbarát: gyerekszobai bútorok bútorszöveteként ellenáll a zsírkrétának, a gyurmának,
  • a kültéri bútorszövetek vízállóak, UV állóak, lángmentesek és antibakteriálisa is, ráadásként nagy részük autókárpitként is használható.

Ha igazán jó minőségű termékeket szeretnél, nézz fel a Rug & Roll webshopjára vagy látogass el bemutatótermükbe, ahol minden kérdésedre készséggel válaszolnak!