Idős, hallássérült ismerősét fosztotta ki egy kiskunhalasi nő

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A nő és az élettársa korábban dolgozott a 80 éves, nehezen mozgó férfinak, így tudták, hogy mit és hol találnak a házban. Az egyik este az élettárs becsengetett a férfihoz és szóval tartotta, a nő pedig közben besurrant a házba és ellopott, amit csak tudott.
Vágólapra másolva!

A nő tavaly szeptemberben, miután a bíróság egy másik kifosztás miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte,

az esti órákban kikapcsolta a férfi házának udvari kameráit.

Az élettársa ezek után becsengetett a férfihoz, hogy kicsalja a házból.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amíg az élettárs a kapuban szóval tartotta a férfit, a nő bement a házba és ellopott egy elektromos grillsütőt és egy szerszámkészletet.

A mozgására az udvari mozgásérzékelős lámpa többször felvillant és hangot is adott, de ezt a férfi nem vette észre. A nő az ellopott értékekkel elbújt az udvaron, majd amikor a férfi visszament a házba, észrevétlenül az élettársa után ment.

A nyomozás közben az is kiderült, hogy a nő néhány nappal korábban, amikor a férfi nem volt otthon, átugrott a kerítésen, majd az udvarról,

egy nyitott ablakon keresztül bejutott a házba, ahonnan egy horgászfelszerelést lopott el.

Az ügyészség a párost kifosztással vádolja, valamint a nőt lopással is. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket börtönbüntetésre.