A baloldali propagandalapok világában nem is volt tűzijáték

Szent István nap, nemzeti ünnep, államalapítás, augusztus 20-i ünnepség, tűzijáték, látványos tűzijáték show, Budapest, 2023. 08. 20.
Vágólapra másolva!
Az államalapítás ünnepét, Magyarország születésnapját százezrek ünnepelték országszerte, Európa legnagyobb tűzijátékát pedig sosem látott tömeg tekintette meg élőben. A baloldali propagandalapok alternatív világában azonban úgy tűnik, hogy nem volt tűzijáték, hiszen erről egy mondattal sem számoltak be.
Vágólapra másolva!

A Telex nevű baloldali portál ismert arról, hogy nem örül a magyar sikereknek. Ma például úgy vették ki részüket a legnagyobb állami ünnepből, hogy egyszerűen nem számoltak be a tűzijátékról, helyette vezető hírként Ukrajnával foglalkoztak.

A 444 nevű Soros-blognál hasonló volt a helyzet. Ők a tűzijáték helyett egy kaliforniai LMBTQ-hírről számoltak be, valamint vezető hírként a debreceni virágkarnevált szidalmazták.

Frissítés:

Cikkünk megjelenése után a Telexnél mégis úgy érezték, hogy valamit kellene írni a tűzijátékról. A néhány soros beszámolójukat azzal kezdik, hogy gúnyolódnak a keresztényeken:

Vallás és modern technológia nem ért össze ennél szorosabban, amikor a 2023-as tűzijáték fináléjában a gépek egy keresztet formáltak - írják. Vagyis a Telexnek az fáj, hogy a műsor keretében egy keresztet ábrázoltak a drónok az égbolton.