Frontális karambol, felborult kamion - több baleset is történt hajnalban

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Több baleset is történt hajnalban, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani 2-es és 11-es főúton, a 87-es főutat pedig a mentés idejére lezárták a 6-os kilométerénél.
Vágólapra másolva!

Felborult egy kamion a 2-es főúton kedd hajnalban, emiatt Szendehely és Rétság között, az 52-es kilométernél félpályán halad a forgalom.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint letért az útról, a fák közé sodródott, majd felborult egy kamion a 2-es főúton, Szendehely és Rétság között. A baleset következtében

egy ember kiesett a kamionból.

Az esethez a rétsági hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A műszaki mentési munkálatok idejére alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Frontálisan ütközött össze két autó a 87-es főút 36-os kilométerénél,

Gencsapáti és Gyöngyösfalu között.

Az egyik autó az árokban állt meg. A szombathelyi hivatásos, valamint a kőszegszerdahelyi önkéntes tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Tát és Esztergom között két autó karambolozott

a 11-es főút 70-es kilométerénél.

A Katasztrófavédelem honlapján szerint a baleset következtében mindkét jármű az árokba borult. Az úttestre törmelék került, és az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.