Életveszélyesen megfenyegetett és kirabolt egy gyereket egy kecskeméti férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi megfenyegetett egy iskolás gyereket Kecskeméten, hogy elvágja a torkát, ha nem ad neki pénzt. A rendőrök rövid időn belül lecsaptak a férfira, akiről kiderült, hogy nemcsak rabolt, hanem több helyről lopott is.
Vágólapra másolva!

Egy aggódó apuka értesítette a rendőröket április 24-én arról, hogy 14 éves fiát kirabolták. A gyerek az iskolából tartott hazafelé, amikor egy idegen leszólította az utcán, és szegénységre hivatkozva pénzt kért tőle. A férfi először szelídnek tűnt, ám

amikor a kamasz közölte, hogy nem tud segíteni, dühében rátámadt. Közölte a gyerekkel, hogy bicskával vágja át a torkát, ha nem ad neki pénzt.

Eközben a keze végig a zsebében volt, hogy a fiú komolyan vegye a fenyegetést. A gyerek megijedt, átadta a nála lévő 2000 forintot, majd elmenekült.

Forrás: Police.hu

A rendőröknek sikerült rövid idő alatt azonosítaniuk a rablót. Épp indulni készültek, hogy felkutassák a férfit, amikor egyikük meglátta, hogy az utca túloldalán biciklizik. A rendőr a férfi után rohant, közben értesítette kollégáit. Pár sarokkal később sikerült megállítani a rablót. A 36 éves férfit őrizetbe vették és javasolták a letartóztatását.

A nyomozás során kiderült, a férfi több alkalommal lopott is.

Többször előfordult, hogy bicikliket lopott, máskor egy áruházból vitt magával magával több, mint százezer forintnyi árut.

A rendőrök befejezték a nyomozást, az iratokat pedig átadták az ügyészségnek.