Eljárást indított Kern András ellen a rendőrség

Kern András Közéleti személyiség foglalkozása mikrofon MŰSZAKI ESZKÖZ SZEMÉLY színész TÁRGY
Budapest, 2015. szeptember 29. Kern András színész a Kossuth Rádióban októberben elhangzó Rádiókabaré felvételén, a Honvéd Kulturális Központban rendezett nyilvános előadáson. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Továbbra sem hatják meg a KRESZ szabályai Kern Andrást, akit harmadjára is lefotóztak járókelők, ahogy sportautójával a járdán tilosban áll meg. A Metropol kérdésére a rendőrségtől azt a választ kapták, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított.
Vágólapra másolva!

Kern András nagyon szereti a Margit körút egyik pékségét, gyakran jár oda, és mivel mindig siet, még a szabálytalan parkolást és a büntetést sem sajnálja. Legalábbis a jelek szerint, ugyanis

rövid időn belül már harmadszorra fotózták le kedvenc boltja előtt – legutóbb átellenben – tilosban, a járókelőket zavarva, a járdán állva.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész a korábbi cikkek és az általa állítólag nagy becsben tartott színházrajongók és tisztelők felháborodása ellenére szerdán újra (igaz, most a szemközti oldalon) a szabályokat megszegve parkolt le autójával.

Kern András újabb szabálysértésére reagált a rendőrség

Mindenkire ugyanazok a KRESZ-szabályok vonatkoznak hazánkban is, legyen az híres, népszerű művész, vagy átlagpolgár, így a Metropol kérdést küldött a BRFK sajtóosztályára a szabálytalan parkolással kapcsolatban.

– írta válaszában a rendőrség sajtóosztálya.

A lap megkereste a Kossuth-díjas színművészt is, aki nem kívánta kommentálni az újabb szabálysértését.