Gyerekével a kezében támadt a rendőrökre egy szabolcsi nő – videó

Vágólapra másolva!
Csendháborítás miatt hívták ki a rendőröket egy szabolcsi településen, mert az egyik helyi család túl hangosan ünnepelte az egyikük szülinapját. A szülinapos férfi kezdte el fenyegetni a rendőröket, majd a bátyja is csatlakozott hozzá. Ezek után több nő is rátámadt a rendőrökre, az egyikük vízzel öntötte le őket, egy másik pedig a gyerekével a kezében próbálta megütni őket.
Vágólapra másolva!

A rendőröket augusztus 16-án, csendháborítás miatt hívták ki az egyik szabolcsi településen, de a család nem volt hajlandó halkabban ünnepelni az egyikük szülinapját. Újabb bejelentést kaptak a rendőrök, ezért már erősítéssel együtt mentek ki a házhoz.

A szülinapos férfi kiment a ház elé és ökölbe szorított kézzel szidta a rendőröket. Csatlakozott hozzá a bátyja is, aki az egyik rendőrt meg is lökte.

A szülinapos férfi élettárasa azzal fenyegette a rendőröket, hogy ha nem lenne ott a gyereke, akkor feldarabolná és megszurkálná őket.

Az idősebb férfi közben az egyik rendőrt megrántotta és mellkason lökte, a társát pedig megfejelte.

A nő azért, hogy megakadályozza az élettársa megbilincselését, egy lavór vízzel öntötte le a rendőröket, majd az egyikük kezét bilincselés közben megfogta és azt kiabálta, hogy nem vihetik el a férfit.

Időközben odament a férfiak lánytestvére is, aki a gyerekével a kezében az egyik rendőr felé futott és megpróbálta arcon ütni, de nem sikerült neki.

Az ügyészség két férfi és két nő ellen emelt vádat hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket börtönbüntetésre.