Alig emlékezett valamire a ceglédi buli után, és az autója is eltűnt

Vágólapra másolva!
Homályos emlékképekkel a fejében érkezett feljelentést tenni január 8-án egy férfi a ceglédi rendőrségre. Elmondása szerint két nappal korábban bulit rendezett, beszélgettek a barátaival, és iszogatás. Később csak halvány emlékfoszlányok maradtak neki az estéről. Abban viszont biztos volt, hogy több dolga, például az autója is eltűnt.
Vágólapra másolva!

Az eltűnt dolgai között volt az órája, aranylánca, és a kocsija. Az autót azonnal körözni kezdték, és már másnap, Tápiószelén meg is találták.

Egy 27 éves nő vezette, aki állította, a rendőröknek hogy, a tulajdonos beleegyezésével hozta el az autót, és vissza akarta vinni.

Forrás: Police.hu

Mint később kiderült, korábban többször is volt már büntetve, ráadásul most is volt nála kábítószer. Ahogy az eltűnt aranylánc is nála volt.

Ahogy korábban megírtuk: két fiatalnak annyira megtetszett egy rendőrt ábrázoló tábla, hogy éjszaka visszamentek érte és ellopták, egy férfi pedig segíteni indult egy idős kiskunhalasi nőnek, végül ellopta a spórolt pénzét. Szegeden pedig egy férfi lopott autóval, bedrogozva menekült a rendőrök elől, az Egyesült Államokban egy férfi egy repülőt lopott el.