Lopott autóval, bedrogozva menekült a rendőrök elől egy férfi Szegeden

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A rendőrök igazoltatni akarták a férfit Szegeden, mivel tudták, hogy el van tiltva a vezetéstől. A férfi azonban menekülni kezdett, majd Kiskunajsán egy árokba hajtott. Később kiderült, hogy az autót lopta és be is volt drogozva.   
Vágólapra másolva!

A rendőrök vasárnap hajnalban járőrözés közben figyeltek fel egy gyanús autóra, ami szembe jött velük.

A rendőröknek ismerős volt a sofőr, mivel korábban már eltiltották a vezetéstől.

A sofőr miután meglátta a rendőröket menekülni kezdett. Egészen Kiskunmajsáig száguldozott. Ott elvesztette a kocsi felett az uralmát és egy árokba hajtott.

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció, Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezután a rendőrök igazoltatták a férfit, akinek a zsebeiben kábítószert találtak.

Ezután a férfi a drogtesztje is pozitív lett.

A férfival egy 23 éves fiatal is utazott, akinek szintén pozitív lett a drogtesztje. Az autó az egyik barátjuké volt, amit a tudta nélkül vittek el.

A sofőrt őrizetbe vették és kocsi lopással, kábítószer birtoklással és eltiltás alatt való vezetéssel gyanúsítják. A férfi utasának kábítószer-birtoklás miatt kell felelnie - írja a Police.hu.