A Szomszédok Janka nénije felbőszülten támadt Orbánékra

Vágólapra másolva!
Mindenkit mozgósít a baloldal, nagyon fontosak számukra a közelgő választások. Sorra jelennek meg a baloldali megmondóemberek, művészek, szociológusok, közgazdászok nyilatkozatai arról, hogy milyen rossz itt Magyarországon minden, és a kormány milyen rosszul végzi a munkáját, írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Ezúttal a Magyar Hangnak adott interjút a Szomszédok című teleregény alkoholista Janka nénijét alakító Pásztor Erzsi. A 87 éves, Kossuth-díjas színésznő is nagyon csúnyán beleállt a kormányba, hívja fel rá a figyelmet a Magyar Nemzet.

Pásztor Erzsi gyönyörűen, mondhatni példásan felmondta a hazug baloldali toposzokat a korrupciótól egészen a Balaton felvásárlásáig. 

Úgy tűnik, hogy a Magyar Hang nagyon rá van állva a Szomszédokra, hiszen a közelmúltban a sorozatban a bártulajdonos Lacit alakító, vörös hajú színésznek, Epres Attilának a durva kirohanása borzolta a kedélyeket, amely szintén a Magyar Hang egyik podcastjében hangzott el. A köztudottan baloldali érzelmű és elkötelezettségű, Orbán-gyűlölő színész a következő botrányos dolgot mondta a műsorban, amivel szégyen hozott a saját fejére, és nagyon lejáratta magát: 

Ez egy büdös mocsár. És amíg valaki nem fogja meg a macskakövet, nem veri be a kirakatba és nem lesznek még több ezren, akik ezt megteszik, addig ez nem fog megváltozni.

Nem véletlen, hogy az egykor nagyon népszerű sorozat szereplői közül sokan a baloldal elkötelezett hívei, és bármikor képesek egy kis kormánygyalázó interjúra bárhová beugrani, ahol erre a természetesen független és módfelett objektív értékelésre igény van.

Érdemes felkeresni Mező Gábor történész Hamis Gulyás című csatornáját, ahol lehullt a lepel a sorozatról. Kiderül belőle, hogy a sorozat minden epizódja a baloldalt segítette, a baloldal érdekeit szolgálta, és erre garancia volt a rendező, Horváth Ádám személye. Akiről Mező a következőt írta korábban az Ők szívták vérünket – Szomszédok, avagy a középszerűség, a prolimentalitás diadala című posztjában: „Horváth Ádám a jó kommunista. Vagy a jó baloldali. Nevezzük akárhogy. Kevesen tudják, hogy ’94 után ő volt Horn Gyula végrehajtója, Luca Brasija, hiszen személyesen ő vezényelte le a tévé »megtisztítását« a médiaháború lezárásaként.”

Most Janka néni, azaz Pásztor Erzsi is beállt a sorba. Meg kellett szólalnia, hiszen ha hívnak az országrontók egy kis fröcsögésre, akkor nincs mese, menni kell, fogalmaz a Magyar Nemzet. 

 

Origo avatar
Szerző:Origo
Szerző:Origo