Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát

Vágólapra másolva!
Felborult egy kamion csütörtökön délelőtt az M5-ös autópálya 108-as kilométerénél, Kiskunfélegyháza térségében. A szalmabálákat szállító kamion az út jelentős részét elfoglalja, a Szeged felé vezető oldalt lezárták.
Vágólapra másolva!

A baleset következtében szalmabálák szóródtak szét az autópályán mindkét pályatestjén. A mentési munkálatok és a helyszíni szemle miatt a sztráda Szeged felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat a rendőrök a környező mellékutakra terelik. 

Szalmabálákat szállító kamion borult fel az M5-ös autópályán.

A pályára a 114-es kilométernél lehet visszatérni 

- olvasható az MTI-n. A Budapest irányába tartó oldalon jelenleg csak a leállósávon lehet közlekedni. A rendőrség kéri a sofőröket, hogy a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt kerüljék el a lezárt, illetve részben lezárt pályaszakaszt, és válasszanak alternatív útvonalat! 

A Szeged felé haladó kamion átszakította a szalagkorlátot.

A Szeged felé vezető oldalon, a 108-as kilométernél Kiskunfélegyháza észak csomópontban kiterelik a forgalmat az 5-ös főút felé.

 A torlódás Szeged felé 2 kilométeres - írták. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, nemrég motorost gázolt egy autós Sopron közelében, a napokban pedig egy autó kamionnal ütközött Paks térségében. A 6-os úton egymás után két baleset is történt.