Tüntetés Budapesten

Vágólapra másolva!
Tüntetés van Budapesten. A kegyelmi ügy miatt szervezte a dollárbaloldal, de gyakorlatilag csak pártaktivisták mentek el rá. Cikkünk frissül!
Vágólapra másolva!

Este néhány százan voltak a Sándor-palota előtt.

Gyurcsány pártja tüntet fotó: Teknős Miklós/Magyar Nemzet

A tüntetők között ott van V. Naszályi Márta I. kerületi és Horváth Csaba zuglói polgármester, Kunhalmi Ágnes, Vadai Ágnes és néhány álcivil szervezet.

A baloldal nem mindig ennyire harcos, ha pedofíliáról van szó - írja a Magyar Nemzet. "Megjegyzem, a pedofil bűncselekményekkel kapcsolatban kell fellépni, nem a pedofilokkal szemben, az csak egy betegség" – idézik Konok Péter szélsőbaloldali tévészereplőt az ATV Öt című műsorában a kegyelmi ügy kapcsán. Tavaly pedig az SZDSZ egykori parlamenti képviselője és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója, Kőszeg Ferenc Gulyás Márton propagandaműsorának, a Partizánnak adott interjúban úgy fogalmazott: a pedofilok esetében kerülni kell a nyilvános leleplezést és a felelősségre vonást. Emlékezetes: a baloldal nem támogatta 2021-ben a pedofilellenes törvényt.

A Sándor-palota előtti tüntetést megdöbbentő módon az a Donáth Anna szervezte, akinek apja, Donáth László szexuális ragadozó, per van ellene, és Donáth Anna egyszer sem ítélte el.

A tüntetésről sokat elmond, hogy a rendezők közül volt aki Pride-os megafonnal ment ki.

Forrás: Origo