Egy kunszentmiklósi férfi a volt élettársától rabolt

Vágólapra másolva!
A férfi átment a volt élettársa házához, ahová betört, majd összeveszett a nővel. Ezek után el akarta vinni a nő táskáját, amit a lánya nem engedett, ezért a férfi ellökte. A rendőrök pár percen belül elfogták.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly júliusban, az egyik este elment a volt élettársa kunszentmiklósi otthonához, ahol csak a nő volt otthon. Elvette a nő tárcáját, amiben 3000 forint és az iratai voltak. A nő targoncavezetői engedélyét széttépte, majd a tárcával együtt elment a házból. 

Pár órával később a férfi visszament a házhoz, a hátsó ajtó ablakát betörte, majd a nyíláson keresztül benyúlva kinyitotta az ajtót. 

A házban összeveszett a nővel, egyszer combon is rúgta. A verekedést a lányuk akadályozta meg, aki ellökte a férfit. 

A nő ezt kihasználta, kimenekült az utcára és felhívta a rendőrséget. 

Fotó: Ügyészség.hu 

A férfi ezek után magához vette a nő táskáját és megpróbált azzal együtt elmenni, de a lánya ezt megakadályozta, megfogta a táska pántját, mert tudta, hogy az anyja abban tartja a pénzét. A férfi erre felé fordult, mire a lány félelmében elengedte a táskát. 

Erre a férfi ellökte, majd kisétált a házból.

 Az utcán 26.960 forintot és egy gyűrűt kivett a táskából, majd eldobta. 

A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, egy utcával arrébb elfogták a férfit. 

Az ügyészség többek között rablás, lopás és magánlaksértés miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.