Elítélték Varju Lászlót testi sértés miatt

VarjuLászló
Vágólapra másolva!
Bűnösnek nyilvánították Varju Lászlót testi sértés bűntettében, a Demokratikus Koalíció (DK) parlamenti képviselőjét, a Fővárosi Ítélőtábla az első fokú bíróság többi döntését helyben hagyta.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet szerint az ítélethirdetésen megjelent Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Gréczy Zsolt, a párt parlamenti képviselője, valamint Rónai Sándor, a DK uniós képviselője. Az ügyész beszéde alatt a teremben lévő DK-s pártaktivisták időnként erőltetett hangos nevetéssel reagáltak a vádbeszédben elhangzottakra. 

Varju László azt állította: semmilyen fajta bűncselekményt nem követett el.

Alább látható, mit követett el a képviselő:

A mai tárgyalás előtt történt egy közjáték: az eseményre érkező Rónai Sándor azt kérdezte az őt Gyurcsány bíróságra gyakorolt nyomásáról kérdező Császár Attilától, hogy az M1 riportere szokott-e „gyerekek nadrágjában turkálni”. A riporter követelte a képviselőtől, hogy vonja vissza a kérdésnek álcázott vádaskodását, de Gyurcsány embere erre azt felelte: „nem tudom visszavonni”. A Hír TV munkatársa azt is elmondta, hogy az EP-képviselő később azt mondta neki, hogy „hülye vagy!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK