Kirúgták az Operettszínház egyik ismert színészét, mert botrányosan viselkedett

Budapesti Operettszínház
Budapesti Operettszínház
Vágólapra másolva!
A Budapesti Operettszínház Sajtókommunikációs Osztálya közölte, hogy a színház szerződést bont Sándor Péterrel.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Operettszínház szerződésbontása a színház vezetése és Sándor Péter között zajlott, végül az eredménytelenül zárult egyeztetések okán eddig ezt nem hozták nyilvánosságra. 

Kiss-B. Atilla főigazgató úr személyesen is nagyra értékeli Sándor Péter kiemelkedő énekesi és színészi kvalitásait, amit az is bizonyít, hogy lehetőséget adott számára, hogy ismét a Budapesti Operettszínház színpadára lépjen, és az elmúlt években számos műfajban főszerepek sorának megformálását bízta a művészre. 

Sándor Péter az utóbbi időben a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme bármely más színházban elfogadhatatlan lenne, 

ahogyan a Budapesti Operettszínházban is védhetetlen, ezért a fenti indokok alapján a színház vezetése úgy döntött, hogy jelenleg nem kíván együtt dolgozni Sándor Péterrel. A Budapesti Operettszínház az ügyet lezártnak tekinti, és a továbbiakban számos kiváló alkotójával és népszerű művészével zajló, széles körben elismert szakmai munkájára kíván koncentrálni.