Kukával és paravánnal verték egymást férfiak Nyergesújfalun - videó

Vágólapra másolva!
Az egyik nyergesújfalui kocsmában italozott egy háromfős társaság, valamint egy születésnapot ünneplő testvérpár is. A két társaság a testvérpár viselkedése miatt összeszólalkozott, majd az utcán összeverekedtek, kukával és egy paravánnal verték egymást.
Vágólapra másolva!

A háromfős banda 2022 májusában ugyanabban a kocsmában italozott Nyergesújfalun, mint a születésnapot ünneplő testvérpár. 

A testvérpár egyik tagja kötekedni kezdett a többi vendéggel, veréssel fenyegetőzött, sértegette a felszolgálót és kiöntötte az italát. 

A testvére próbálta visszafogni, majd együtt kimentek a teraszra, ahol egymást kezdték el lökdösni. Amikor a testvérek kimentek a teraszra, az egyik vendég bezárta a kocsma ajtaját. 

Miután a testvérek rájöttek, hogy nem tudnak visszamenni a kocsmába, az egyikük egy sörösüveget dobott az ajtónak, majd elindultak haza. A kocsmából három férfi követte őket. 

Amikor a banda utolérte a testvéreket, a testvérpár egyik tagja megindult feléjük, de a testvére visszafogta. 

A banda egyik tagja erre megfogott egy kukát, azzal az egyik testvérpár fejére ütött, a társa pedig belerúgott. 

Erre a testvérpár egyik tagja megfogta a fémkukát és a banda felé dobta. A dobás azonban betörte az egyik drogéria kirakatát, ezzel 142.240 forintos kárt okozott. A banda két tagja ezek után a kátyúkat jelző paravánt dobta a testvérek felé, majd az egyikük kukával dobta meg az egyik testvért. 

Az ügyészség garázdaság és rongálás miatt emelt vádat a férfiak ellen, hármójuk ellen felfüggesztett börtönbüntetést javasolnak, két férfi ellen pedig pénzbüntetést.

Az Origo megírta, hogy korábban Budapesten volt nagy verekedés, 2020-ban pedig az egyik villamosmegállóban verekedett össze két férfi. A Thököly úton szintén két férfi verekedett össze, majd az egyikük kilökte az útra a másikat, akit halálra gázolt egy autó.