Márkás itallal, cigarettával csalogatta magához a gyerekeket a szigetszentmiklósi pedofil, rendőrök mentek érte

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy pedofíliával gyanúsított 63 éves férfit, aki szigetszentmiklósi házába márkás italokkal, cigarettával csábított magához fiatalokat, akiknek aztán szexuális ajánlatokat tett. A férfit korábban ítélték már el, de ez sem tartotta vissza. Sőt, most azt mondta a rendőröknek, hogy "nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében".
Vágólapra másolva!

Egy kamasz fiú anyja tett bejelentést, ezután kezdtek el nyomozni a 63 éves férfi ellen a rendőrök, akik meghallgatták a kamasz barátait is. 

Nagyon rövid idő alatt kiderült, hogy a férfinak legalább három áldozata van.

A nyomozók a férfit február 12-én Szigetszentmiklóson fogták el. Házának alagsorában szexruhákat, maszkokat, szexuális segédeszközöket foglaltak le. Több budapesti ingatlanából digitális adathordozókat vittek magukkal. Kihallgatásán azt mondta, 

nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében

A módszere az volt, hogy márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek szexuális ajánlatokat tett. Az ajándékokért perverz vágyai kielégítését kérte, cserébe esetenként 5-10 ezer forintot kínált.

A korábban hasonló bűncselekmény miatt már büntetett, jelenleg letartóztatásban lévő férfi ellen többrendbeli gyermekprostitúció kihasználása, valamint kóros szenvedélykeltés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.