Pressman elvtárs, Vorosilov marsall és Jurij Vlagyimirovics Andropov

David Pressman, Mellár Tamás, Pécs
Hirtelen titkosították az egyetemen tartott előadását.
Vágólapra másolva!
Testközelből ellenőrizte a megbízó a magyar ellenzék feladat-végrehajtását. Mi ez, ha nem szovjet típusú diktatúra? Az. Egyesek szerint nyomásgyakorlás történt, mások szerint „csak" ellenőrizte Pressman elvtárs, hogy az elvtársak végrehajtják-e az elrendelt műveletet - írja a Magyar Nemzetben Tóth Tamás Antal.
Vágólapra másolva!

A lényeg, hogy a magyar ellenzék vezetője ma David Pressman volt a magyar parlamentben. Ilyen durván és egyértelműen még a megszálló szovjetek sem gyakorolták a hatalmukat.

Talán a holland, francia, brit gyarmattartók szokása lehetett az ilyen szoros, testközeli ellenőrzés. A magyar ellenzék pedig örömmel nyalta... Ó, mit nem mondok (írok)... Örömmel hajbókolt az amerikai dollárpapa előtt.

Ilyen nyilvánvaló hazaárulást talán még a momentumos kiscsajoknak sem sikerült elkövetni Brüsszelben, amit most itthon (nekünk legalább is ez az otthon) elkövetett a magyar dollárbaloldal.

Akiket eddig dollárbaloldalnak ismertünk, mára szimpla amerikai talpnyalók, hazaárulók lettek. Biden pici pincsijei, akik már nemcsak a derekukat adták be csekély dollárért cserébe, hanem eladták a hazájukat, az elveiket. Mindent elárultak, nemcsak a szavazóikat, hanem az őseiket, azokat a magyar harcosokat, akik a történelmünk során a magyar szuverenitásért, a függetlenségünkért az életüket adták.

Forrás: bama.hu

Ezek szimplán árulók, akik kétrét görnyedve alázták meg magukat az amerikai helytartó előtt.

Semmiben sem különböznek azoktól a kommunistáktól, akik 1956-ban behívták a később „ideiglenesen itt állomásozó" szovjet csapatokat. Mi jöhet még? Ideiglenesen itt állomásozó amerikai lánctalpasok harcolnak majd a Corvin közben becsületes magyar hazafiakkal? Ezeknek semmi sem szent? Nem, ezek tényleg semmi sem szent.