Kétségbeesetten menekült Varga Judit a bántalmazó Magyar Pétertől

VargaJudit
Vágólapra másolva!
Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter annyira kétségbeesetten menekült a bántalmazó Magyar Pétertől, hogy gyakorlatilag mindenét feladta, csak azért, hogy véget érjen a szörnyű állapot.
Vágólapra másolva!

Varga Judit annyira kétségbeesetten menekült Magyar Pétertől, mint mondta, hogy "egy bugyiban is eljött volna" otthonról – írja a Bors. A közös vagyon sem érdekelte Varga Juditot, csak megmeneküljön a zsaroló és gyalázkodó férjétől. Jórészt ő dolgozott meg azért, amijük volt, mégis 65 millió forintos adósságot vállalt idei vagyonnyilatkozata szerint, csak hogy megszabaduljon a bántalmazó kapcsolatból.  

Varga Judit, VargaJudit, korábbi igazságügyi miniszter
Mindent feladott, csak azért, hogy szabaduljon a bántalmazó kapcsolatból
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Egyezséggel váltunk, mindent feladtam, anyagilag is borzasztó rosszul jártam, de egy bugyiban eljöttem volna igazság szerint"

 – mondta Varga Judit exkluzív interjújában Hajdú Péternek a FrizbiTV-ben. 

Varga Judit többször is esélyt adott házasságának a 16 év alatt, de egyre nehezebben viselte a nárcisztikus Magyar Péter terrorizálását. Elmondása szerint a válás előtt is zsarolta a férje őt azzal, hogy közzétesz felvételeket, ha nem kap meg ezt vagy azt. Magyar Péter folyamatosan változtatta a jófiú és a "kegyetlen terrorista" közti viselkedését. Egyik nap azzal zsarolta a volt igazságügyi minisztert, hogy felvételeket tesz róla közzé, amivel majd jól megjárja. Másik nap viszont már arról biztosította a feleségét, hogy soha nem lett volna képes felvételeket készíteni és azokkal ártani neki. 

Mint kiderült, férje mégiscsak készített titkos felvételeket kettejük otthoni beszélgetéséről.

"Én már síkideg voltam"

Volt férje még az utolsó pillanatban sem kímélte, addig lebegtette a bontóperen való részvételét, ameddig csak tudta, a  tárgyalás napjáig.

Én már síkideg voltam, mert közben még ugyanezekkel a videófelvételekkel akkor már zsarolt. Ha ezt nem kapja meg, azt nem kapja meg... Meg lehet nézni a nyilvános vagyonnyilatkozatomat, hogy én hogy jártam a válással

– mondta a FrizbiTV-ben Varga Judit, aki azt sem titkolta, mi történt a bontóperen.

Színjáték a tárgyaláson: Magyar virággal jelent meg, mint egy bonviván

Magyar Péter az utolsó pillanatban végül elment a tárgyalásra. 

MagyarPéter
A 16 éven keresztül elképesztő módon bánt Varga Judittaé a bántalmazó Magyar Péter
Fotó: Origo

 

Megjelent, mint egy bonviván, virággal a kezében üdvözölte az ügyvédeket, akiket azelőtt kamarai feljelentésekkel fenyegetett. Mondja a bírónak, hogy ő fel akar olvasni egy vallomást. Ugyanaz a levél volt, amiből körülbelül 25-öt kaptam az elmúlt 16 év alatt. Ebben leírja, hogy én vagyok élete szerelme... Akkor ő már kiposztolta, hogy Evelinnel van, emiatt is elképesztő szürreális volt " 

– számolt be férje viselkedéséről Varga Judit volt igazságügyi miniszter.