Megnyílik előtted az univerzum a HONOR új csúcskategóriás készülékeivel

Vágólapra másolva!
Az innovációiról ismert HONOR ezúttal két vadonatúj, bámulatos készülékkel várja a prémium készülékek szerelmeseit: a HONOR Magic6 Pro-val és a hajlítható HONOR Magic V2-vel.
Vágólapra másolva!

A HONOR Magic6 Pro kitűnő kialakítása és dizájnja mellett kifejezetten strapabíró is. Saját fejlesztésű Nano Kristály Pajzsa elnyerte az SGS ötcsillagos minősítését, a kijelző pedig több helyzetben is teljesített. Ugyanúgy figyelni kell arra, hogy ne ejtsük le, de a fejlett anyagoknak és a magasabb kristálysűrűségnek köszönhetően tízszer jobban bírja az ütődéseket. 

HONOR

A strapabíróság mellett a telefon egy csodálatos, 6,8”-os, All-range Low Power LTOP szemkímélő kijelzővel érkezik, előtérbe helyezve az egészségünket. A HONOR mindig is elkötelezett volt az emberközpontú innovációk terén, célja, hogy a kiváló képminőség mellett biztonságban legyünk mi magunk is. Az okostelefon-ipar legmagasabb, 4320Hz-es PWM fénytompítása, a dinamikus fényerőváltozás és a személyre szabott, a napszak változásához igazodó cirkadián éjszakai kijelző mind erről gondoskodnak. 

A csúcs képminőséghez dukál egy pazar kamera is. A HONOR legújabb kamerarendszere egy 180MP-es telefotó lencsét (f/2.6, OIS) kínál 2,5-szeres optikai zoommal és akár 100x-os digitális zoommal. Tartalmaz még egy 50MP-es ultraszéles látószögű kamerát (f/2.0, EIS) és egy erőteljes 50MP-es fő kamerát is változó rekeszlehetőségekkel (f/1.4 és f/2.0, OIS). Ezek mind káprázatos, a részleteket elképesztő mértékben megőrző képeket eredményeznek. 

A szisztéma ékköve azonban az AI hajtotta Falcon Kamera Rendszer, amelyet elődjéhez képest 28-szor nagyobb adatbázissal képezték, és lényege, hogy mozgásérzékelési algoritmusa előrevetíti a kulcsfontosságú mozzanatokat. Ez ideális sportfotózáshoz, de minden olyan helyzetben is, amikor gyorsan, de kristálytisztán kapnánk lencsevégre valamit: egy születésnapi torta gyertyáinak elfújását, egy mosolyt vagy ölelést egy családi összejövetelen. 

HONOR

Az AI jelenleg a technológiai innovációk sztárja, a HONOR pedig úttörő ennek alkalmazásában. A HONOR Magic6 Pro minden eddiginél személyre szabottabb élményt nyújt, többek között a Magic Capsule és Magic Portal funkcióival. A Magic Capsule lényege, hogy könnyű, gyors elérést biztosít a leggyakrabban használt, vagy leginkább ajánlott funkciókhoz, alkalmazásokhoz – ehhez elég a képernyő tetején lévő értesítés sávra böknünk. A Magic Portal pedig megismeri szokásainkat, és leegyszerűsíti a komplex folyamatokat. Kaptunk egy jó étterem tippet? A rendszer érzékeli a címet, és egyenesen átirányít minket a Google Mapsr-e. Vicces videót kaptunk? Sokkal zökkenőmentesebb a TikTok beizzítása. Látunk egy menő ruhát? Pár érintés, és meg is vásárolhatjuk. A telefon ráadásul nem csak felhőalapú AI-jal operál, hanem be van építve az eszközön is mesterséges intelligencia, így kérdésekre is tud válaszolni, szövegeket is létre tud hozni, illetve akár értelmezni is képes ezeket: mindezt offline is.

Mindehhez a számtalan funkcióhoz egy impozáns processzor is társul. A HONOR Magic6 Pro Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platformja 30%-kal jobb teljesítményt nyújt elődjéhez képest. A Qualcomm AI motorja garantálja azt is, hogy zökkenőmentesen, stabilan üzemeljenek a mesterséges intelligenciát kihasználó funkciót – sőt, ezek szinte kétszer hatékonyabbak, mint az előző modelleké. Az erőteljes lehetőségek energiaigényesek, de a HONOR erre is gondolt. Egy fantasztikus, második generációs, szilícium-szén akkumulátor került a készülékbe, ami egy speciális, az energiahatékonyságot javító chipkészlettel dolgozik optimálisan. Sőt, az 5600 mAh-s aksi kimagaslóan teljesít a hidegben is, így szó szerint hóban-fagyban rendelkezésünkre áll az eszköz. Teljes napokat bír ki, és a SuperCharge töltéssel percek alatt használható szintre lehet tölteni.

Aki viszont hajlítható telefonra vágyik, az elegáns HONOR Magic V2-be szerethet bele. A világ legvékonyabb hajlítható okostelefonja 210 technológiai újítással tör utat, mind az esztétika, mind a praktikusság területén, gondoljunk csak vékony akkumulátorára, speciális hűtőrendszerére, egyedi és strapabíró, akár 400 ezer hajlítást bíró, 3D-nyomatottt titánötvözet zsanérjára. Az SGS-minősítést elnyert megvalósítás legalább egy évtizeden keresztül biztosítja tulajdonosának a stabil működést. Az eszköz egyébként csak 231 gramm súlyú, és csupán 9,9 mm összecsukva. Hiába a dupla szilícium-szén akkumulátor: az energiaforrás bár csak 2,72mm vastag, mégis 5000mAh-s kapacitású, amivel egész nap bírja a készülék.

HONOR

A HONOR Magic V2 egyik különlegessége, hogy bámulatos megjelenése mellett igazán hasznos társ a produktív munkában vagy szórakozásban. A Dual Tasking Efficiency funkcióval függőlegesen ketté lehet választani a képernyőt, könnyeddé téve a multitaskingot. 

A készülék hármas kamerarendszere egy 50MP-es fő kamerából (f/1.9), egy 50MP-es ultraszéles látószögű kamerából (f/2.0) és egy 20MP-es telefotó kamerából (f/2.4) adódik össze. A dupla előlapi kamerarendszer két 16MP-es kamerából (f/2.2) áll. Ezekkel csodálatos szelfiket és remek képeket készíthetünk, legyen szó esti fotózásról, nyaralós emlékekről vagy a hétköznap különlegességeiről. 

A HONOR berobbant a prémium okoseszközök világába, és folyamatosan tőr előre, hogy jobbnál jobb,  emberközpontú innovációkkal és készülékekkel nyújtsa hasznos eszközök széles választékát a felhasználóknak. Akár hagyományos, akár modern, hajlítható készülékre vágysz, a HONOR Magic6 Pro és a HONOR Magic V2 tökéletes, megbízható, stílusos és lenyűgöző választások, amik hosszú évekig hű társként szolgálnak majd. 

A HONOR Magic V2 799 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron március 31-éig értékesítési bevezető ajánlattal bizonyos partnerüzletek kínálatában ajándék 55”-os, 4K-s LG 55UR78003LK okos TV-vel vásárolható meg fekete és lila színekben. 

A HONOR Magic6 Pro 549 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, március 17-éig 80 ezer Ft kedvezménnyel szerezhető be a partnerüzletektől és szolgáltatóktól. Ezt követően március 31-ig a Yettel és a Vodafone, míg április végéig a partnerüzletek ajándék HONOR Pad 8 tabletet kínálnak a zöld és fekete színekben elérhető eszköz mellé.

További információ a HONOR weboldalán érhető el.