Több ezren jelentkeztek egy nemzetközi bokszversenyre

Vágólapra másolva!
Alig pár nap alatt elképesztően sokan jelentkeztek a HELL Boxing Kings nemzetközi versenyére, de ez nem is csoda, hiszen aki megnyeri ezt a versenyt hatalmas pénzzel gazdagodhat.
Vágólapra másolva!

A szervezők sem gondolták volna, hogy 2 hét alatt több ezren jelentkeznek az eseményre. Az óriási érdeklődés mögött számos tényező áll.

Az egyik legfőbb vonzerő a verseny által kínált hatalmas fődíj: 

súlycsoportonként 100 ezer dollár.

 Ez az összeg minden résztvevő számára egyedülálló lehetőséget jelent, hogy álmaikat valóra válthassák.

A versenyre jelentkezők nagy része abban reménykedik, hogy ez az összeg megváltoztathatja az életüket:

A 10 résztvevő országban eddig már sok ezren adták be a jelentkezésüket: köztük igazolt bokszolók, olimpiai és világbajnoki indulók is.

De más küzdősportból is rengetegen látnak lehetőséget a Hell Boxing Kings-ben: ketrecharcosok, karatésok, K1-esek, thai-bokszosok is bőven vannak a jelentkezők között, de a legpozitívabb számunkra, hogy nagyon sokan mindenféle sportolói előélet nélkül, pusztán az ökölvívás szeretete miatt indulnának el a versenyen

– mondta el Mádi Tamás, a HELL ENERGY PROMOTION Kft. ügyvezetője.

A motiváció pedig szinte mindenkinél más és más: vannak akiket a sporteredmény vonz, sokan a további sportkarriert, vagy az anyagi biztonságot találják vonzónak. De többen vannak, akik csak ki akarják magukat próbálni a ringben, és persze rengeteg jelentkező számára vonzó a profi karrier lehetősége.

A verseny fővédnöke Roy Jones Jr., a kilencszeres világbajnok ökölvívó

Az amerikai box-legenda jelenléte nemcsak a verseny rangját emeli, hanem hitelesíti és inspirálja is a résztvevőket, hogy minden erejüket és tudásukat beleadva küzdjenek az elsőségért.

Még a versenyzők kiválasztása el sem indult, de már most több streaming szolgáltató is bejelentkezett, hogy egy műsort készítsen a HELL Boxing Kings versenyéről. Ezáltal a nézők lehetőséget kapnának arra, hogy betekintést nyerjenek a verseny mögötti kulisszákba, és megismerjék a versenyzők felkészülésének és küzdelmeinek minden részletét.

A jelentkezési határidő március 15-ig tart!

Fontos: az jelentkezhet, aki megfelel a weboldalon szereplő nevezési feltételeknek és meg akarja nyerni a 100 ezer dolláros fődíjat. Március végétől pedig minden résztvevő országban elindulnak a castingok, hogy megtalálják azokat a kivételes tehetségeket, akik méltók arra, hogy képviseljék az országukat a HELL Boxing Kings versenyén.

- írja a Tények.hu