Varga Judit mellett Gulyás Gergelyt is zsarolni próbálta Magyar Péter - videó

MagyarPéter
Magyar Péter
Vágólapra másolva!
Varga Judit közösségi oldalán idézte fel Magyar Péter megdöbbentő zsarolási kísérletét. Mint kiderült, az egykori igazságügyi miniszter mellett Gulyás Gergelyt is zsarolta és fenyegette az exférj. Megdöbbentő részletek.
Vágólapra másolva!

A volt igazságügyi miniszter közösségi oldalán Magyar Péter második zsarolási kísérletére úgy emlékezett vissza, hogy amikor Magyarral idén januárban közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni, akkor egy úgynevezett 24. óra elnevezésű Signal csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és őt fenyegette, hogy ha nem állítják vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik.

magyarpéter, Magyar Péter
Magyar Péter mindent és mindenkit zsarolt
Fotó:  MTI/Lakatos Péter 

Varga Judit szerint a legálszentebb, hogy manipulatív módon a Magyar Péter által kilátásba helyezett következményekért, amit a gyerekek el fognak szenvedni, folyamatosan őt okolta. Varga Judit továbbra is elzárkózott attól, hogy engedjen a fenyegetőzésnek, hiszen így nem lehet élni. Mindeközben Magyar Péter továbbra sem hagyta abba a becsmérlést, fenyegetést – írja a Magyar Nemzet.