Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

Vágólapra másolva!
Varga Judit Hajdú Péter vendége volt a Frizbi TV nevű YouTube csatornán, ahol eddig nem ismert, megdöbbentő részleteket is elárult az erőszakos, agresszív Magyar Péterről és részletesen beszélt arról, hogyan kínozta a házasságuk alatt az exférj.
Vágólapra másolva!

Varga Judit volt igazságügyi miniszter a beszélgetés elején arról beszélt, nem kívánja senkinek, hogy valaki a házastársáról titkosan felvételt készítsen. "Magyar Péter folyamatosan zsarolt engem, és azt is közölte, hogyha nyilvánosságra hozom a házaságunk részleteit, akkor annak következményei lesznek" - tette hozzá. 

Szörnyen megalázó helyzet ez számomra, és korábban is igyekeztem távol tartani magamat a  bulvártól. 

Varga Judit arról is beszélt, hogy Magyar hazugságokat állított a házasságukról. "Éppen ezért tartozom annyival a családomnak, a nővérem családjának, hogy ezt helyre kell tenni" - mondta a volt miniszter. Felidézte, hogy a nővére családja sokat segített neki. 

Nagyon megalázó helyzet ez számomra. 

Magyar Péter: Mit kell azokkal a prolikkal találkozni? 

Varga Judit közölte, Magyar Péternek visszatérő monológja volt a veszekedések során, hogy felvette ezeket a jeleneteket.

 Mindig azzal tartott sakkban, hogy kitálal az otthon történtekről.

Természetesen a kapcsolat elején nem indultak a dolgok, ha akkor így viselkedett volna, akkor biztosan nem megyek hozzá. Varga Judit szerint a kapcsolatuk elején minden rendben volt, és el volt ragadtatva a férfitól. 

Mivel egy nagyon empatikus közösségből jöttem, ezért nem fedeztem fel, hogy lelketlenség is állhat a férfi mögött. 

Varga Judit arról is beszélt, hogy az első gyermekének megszületése után már nagyon durván beszélt vele Magyar Péter, és egyáltalán nem vette figyelembe a volt miniszter szülés utáni érzelmeit. Mindig csak hiákat tudok elkövetni - így fogalmazott többször Magyar Vargával szemben. Mindig pici beszólások voltak - tette hozzá. 

Magyar Péter még arra is vette a bátorságot, hogy "debilnek" nevezte Varga Judit édesanyját. 

 

Mit kell azokkal a prolikkal találkozni? - erről is beszélt Magyar Péter, amikor Varga Judit a volt osztálytársaival akart találkozni. 

Már 2013-ban felmerült a válás lehetősége

Már 2013-ban megpróbáltunk elválni egymástól, mert Magyar Péter teljesen szürreálisan viselkedett - mondta Varga Judit. Ezt követően megpróbáltuk rendezni a kapcsolatunkat.

 Neki érdeke volt, hogy a házasságunk megmaradjon. 

Varga Judit elmondta azt is, hogy Magyar számára a kapcsolatuk arra volt jó, hogy így jusson előre. Magyar Péter állandóan Gulyás Gergelyen élősködött, akivel egyébként 25 éves barátság kötötte össze - mondta egy másik esetről a volt miniszter. Magyar Péter mindig kritizálta azokat a barátait, akik sokat dolgoztak, és végigmentek a ranglétrán. Magyar mindig kikövetelte magának a jobbnál jobb állásokat. 

Egy torz énkép egy nagyon erős irigységgel párosulva alakult ki. 

Varga Judit felidézte, hogy Magyar már brüsszeli életük során folyamatosan kritizálta a munkáját és az ott lévő embereket is. Magyar folyamatosan alázta a volt miniszter szóbeli abúzusai révén. Varga azért nem akart szakítani, mert próbálta megmenteni a kapcsolatot, és szakemberhez is fordult. Mindig kereste, hogy mi lehet Magyar motivációja - tette hozzá. 

Egy lelki-beszűkült állapotban tartott engem a volt férjem.

Varga Judit elmondta, hogy a fent bemutatott problémákat elpanaszolta a szülőknek. 

Varga Judit
Varga Judit őszintén beszélt borzalmas kapcsolatáról Magyar Péterrel Fotó: Frizbi TV/Youtube 

2018 után erősödtek fel Magyar kritikái

A volt miniszter felidézte, hogy amikor 2018-ban visszatértek Magyarországra, akkortól kezdve felerősödtek Magyar Péter kritikái vele szemben. 2021 januárjában költöztünk külön, és 2021 májusáig éltem külön. Sem a Fideszől, sem a kormányból nem mondta meg senki, hogy mit csináljak a magánéletemben - tette hozzá. 

Sokan megrémültek, hogy 2021. májusában adtam egy újabb esélyt Péternek. 

Varga Judit arról is beszélt, hogy nem szerette volna, ha a válás miatt a gyerekek körüli stabilitás megszűnik. Nagyon nehéz számomra, amikor a közös felügyelet miatt a gyermekek elmennek tőlem, de nem szerettem volna, ha apa nélkül nőjenek fel, ezért sem kezdeményeztem az egyoldalú felügyeletet. 

Kukaborogatás és bezárás

A volt miniszter szerint azzal próbálta sakkban tartani őt, hogy elvette a táskáját, bezárta egy szobába, vagy éppen kukákat borogatott az autója elé. 

Felidézte, hogy a gyerekek előtt zárta be őt egy szobába, és a 11 éves gyereke szabadította ki. 

Az sem tetszett Magyarnak, hogy egy bécsi rendezvényen nem ő került a főhelyre, hanem a magyar miniszter, aki egyébként a díszvendég volt. 

Varga Judit azt is felidézte, azért sem hagyta abba a kapcsolatot, mert egy küzdőtípus, valamint a szeretetmorzsákat is adagolta Péter, ha kellett. Soha nem következet be a tett, így Magyar nem változott meg. Varga Judit elmondta azt is, hogy 2020 őszén fordult meg benne valami, amikor egy könyvet kapott a narcisztikus egyénekről egy idős pszichológustól a parlament folyósóján. 

2020. decemberben merült fel benne újra, hogy el kell válnia. 

Többször is szóba került, hogy a házasságukat próbálják megmenteni, és ehhez mindig kaptak is segítséget, de személyiségi jogok miatt nem akar erről többet beszélni. Ekkor is felhívták a figyelmét arra a volt miniszternek, hogy ne menjen vissza a volt férjéhez.

 Volt arra is példa, hogy a szülei voltak náluk, és ekkor történt, hogy Péter egy késsel járkált a lakásban, miután egy buliról hazaérkezett. Ekkor a szülei közé kellett feküdnie.  

Lehet hiba volt még egy esélyt adnom Péternek - tette hozzá. 

"Azt éreztem, hogy gyűlöl"

Varga Judit szerint 2021. májusában jött a feketeleves. Azt éreztem, hogy amikor hazaérek, akkor gyűlöl. Folyamatosan ment az üvöltözés, és a fenyegetőzés - tette hozzá. A volt miniszter többször feltette a kérdést, hogy mit is szeretne igazából Magyar Péter, de akkor is lesöpörte a racionális vita lehetőségét. 

Ő maga sohasem adta meg a választ nekem, hogy miért nem bír engem elviselni, és miért abúzál folyamatosan.  

Borzasztó minta volt az egész a gyerekek számára, ezért is döntöttem végül a válás mellett - mondta a miniszter. Magyar Péter a válás lehetősége előtt mindent elkövetett annak érdekében, hogy jó apának tüntesse fel magát, hogy egy esetleges gyermekelhelyezéi per során bizonyítékai legyenek a bíróság előtt.

 2023. januárjában mondtam ki, hogy elég volt. 

Varga Judit az ominózus 2020-as esetről, amit a HVG elsőként megírt, azt mondta, hogy el szeretett volna menni Miskolcra a gyerekeivel, és akkor tört ki a botrány. Magyar már akkor kormányt akart buktatni, és ehhez a minisztert akarta felhasználni a fenyegetőzései során. A gyerekek ennél a jelenetnél nem voltak ott, hanem a nővérénél voltak. 

Magyar Péter egy önsorsrontó ember. Ha nem úgy működik a világ, ahogy ő szeretné, akkor pusztuljon minden. A gőgje és a nárcisztikus önképe mindig nagyobb volt, mint a racionális lénye.

Mindenkire irigy volt - tette hozzá. Magyar Péter hisztizte ki, hogy a búlvárlapokban szerepeljenek, mint "jó család". 
Magyar Péter játszmái
 

Magyar Péter egyébként sohasem akart elválni, amikor kellett empátiát mutatott, hogy a játszma folytatódjon. 

Ha ennyire utálsz, és nem bírsz elviselni, akkor váljunk el, de nem akarom, hogy ezt a gyerekek végignézzék, ekkor pedig Magyar azt mondta, hogy jó akkor válj el - idézte fel Varga.

 Ne akarj mindennap megsemmisíteni, az egész család azt akarja, hogy jó legyen, de ennek ellenére Magyar Péter nem akart változtatni.  

Varga Judit felidézte, hogy Magyar Péter még a válóperen is hazudott, amikor egy érzelmes levelet olvasott fel, miközben Magyar már egyébként egy másik nővel volt együtt. A volt miniszter arról is beszélt, hogy Magyar szándékosan épített a jó család képét a médiában, és erre minden alkalmat megragadott. Amikor bejelentettem 2023. elején a válási szándékomat, és végre elengedtem a lelkemben ezt a dolgot.  

Utolsó csepp a pohárban

A volt igazságügyi miniszter beszélt arról is, hogy egy 2022-es New York-i útjukon telt be a pohár, amikor Magyar Péter leszólta az új ruháját, és "tramplinak" nevezte Vargát. Péter olyan ügyesen manipulálta a környezetét, hogy sokan csak egy bizonyos pont után hitték el, hogy Magyar milyen ember valójában. 

Varga Judit felidézte, hogy Magyar Péter a nőkről úgy vélekedik, hogy nem valók a politikába. Az eddig közösségi oldalon megjelent írásairól azt mondta, hogy természetesen ő írta őket. 

Nem szeretnék minden szennyest kiteregetni, de volt példa arra, hogy ellökött, vagy éppen elé állt. 

Varga Judit arról is beszélt, hogy sokszor nem tudott Magyar mit kezdeni azzal, hogy ő nem szólalt meg.

 Jó lenne, ha Magyar Péter abbahagyná ezt az egészet a gyerekei miatt is. Ha nem kényszerít Péter a hazudozásaival erre, akkor nem mondtam volna el soha házassági történetünket. 

Magyar Péter intézettel fenyegette a gyerekeket

Varga Judit arról is beszélt, hogy Magyar Péter azt követően ijedt meg, amikor a jól fizető felügyelőbizottsági helyekről elkezdték visszahívni. Ekkortól kezdve még durvábban fenyegetett, és a gyerekeknek azt mondta, hogy az anyjuk börtönbe kerül, míg a gyerekek intézetbe kerülnek - ismertette a volt miniszter. Amikor az ominózus felvételt készítette, akkor már bejelenthette Varga Judit a válási szándékát. Valószínűleg úgy építette fel azt a beszélgetést, hogy neki jó legyen - tette hozzá. 

Szóba került az is, hogy Magyar Péter direkt eljátszotta, hogy öngyilkos lett, majd pedig elment, mielőtt a mentők kiérkeztek volna. 


Varga Judit elmondta, hogy több áldozatsegítő központot nyitott, sokat tett a kiszolgáltatott nők érdekében, kerekasztalokat szervezett ebben a témában. Nagyon igazságtalan, hogy a balos szervezetek továbbra is őt támadják azért mert az isztambuli egyezmény mellett a mai napig nem ál ki, mert abban szerepel a genderőrület és az illegális migráció támogatása. 

Varga Judit felidézte, hogy amikor még az EP-ben dolgozott, akkor többször is kisírt szemmel ment dolgozni, de miniszterként mindent megtett, hogy csak a munkára koncentráljon. 

Nagyon nagy fájdalmat okoz nekem, hogy sokan kételkednek bennem, de nekem is jogom van elmondani az igazságot. 

Magyar Péter a mostani dühében és bosszújában szörnyű károkat okoz nekem. Sokan nem tudják elhinni a mai napig ezeket a belső lelki bántalmazásokat - tette hozzá. 

Varga Judit aljas manipulációnak nevezte Magyar Péter viselkedését, ő most bosszút akar állni, és mert nem volt hajlandó engedni a zsarolásainak. 

Havi négymillió forintból élt eddig Magyar, és mindenkit elárult azok, akik segítettek nekik, és aki szerette őt. 


Varga Judit: Jelenleg egy boldog ember vagyok
 

Jelenleg egy boldog ember vagyok, mert visszanyertem azt az énemet, ami korábban volt. Már a gyermekeimen látom a változást, és látják, hogy kicsoda valójában az édesanyjuk - mondta Varga Judit. Most beiratkoztam egy asztaloszképzésre, amit nagyon régen szerettem volna - mondta a volt miniszter. Nagyon sajnálom, hogy a magyar társadalomnak a részesévé kellett válnia ennek a drámának. Varga Judit reméli, hogy sok embernek tud reményt adni azzal, hogy elmondta ezt a történetet. 

Egyetlen életcélom van, hogy a három fiamat megtanítsam szeretni.