A budapesti Deák téren ingyen ezresekért taposták egymást a tinik, moccanni sem lehetett

Vágólapra másolva!
Szombat délután ezresekért taposták egymást a fiatalok Budapesten az Andrássy út és a Deák tér környékén. Szépréthy Rolandot a telefontokokat gyártó Mobilfox reklámarcát kirúgták a cégtől, aki ezután állítólag ellopta a Mobilfox Tik-Tok csatornáját, majd részesedést kért a vállalatban a cég alapítójától, Diller Kevintől, mert szerinte ő nagyban hozzájárult a Mobilfox sikeréhez. Ez volt a médiahekk alapsztorija.
Vágólapra másolva!

Szépréthy Roland 25 százalékot kért a Mobilfoxból vagy 100 millió forintot, ezután tegnap megígérte, hogyha ezt megkapja, akkor 2 millió forintot szór le a cég irodájának tetejéről.

Emiatt nagy tömeg gyűlt össze ma a Mobilfox Dalszínház utcai telephelye előtt, kisebb-nagyobb dulakodás és tömegjelenetek játszódtak le, miután elkezdtek hullani az ezresek, a szerencsések több ezer forintot is zsebre tudtak végül rakni.

Ezután biztonsági emberek gyűrűjében kijött Mobilfox Roli és Kevin az épületből, majd a Deák térre mentek, útközben tovább osztogatva az ezreseket.

A furcsa reklámfogásban nem sérült meg senki súlyosan, a mentőket viszont állítólag riasztani kellett, mert egy építkezésre is bemásztak páran pénzt keresni és leesett valaki, a rendőrség viszont nem talált senkit a helyszínen - írja a 444 alapján a Vadhajtások.