Hajtóvadászat indult a beteges fantom után Szolnokon

macska, cica
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Sokkolja a helyeiket egy állatkínzó, aki élvezettel mérgezi meg áldozatait, majd tetemeiket egy helyre dobja, hogy mindenki jól szemügyre vehesse az élettelen testeket.
Vágólapra másolva!

Hetekkel ezelőtt tűnt fel több szolnokinak is, hogy egyre több állati tetemet találnak azonos helyen. Kiderült, hogy valaki egymás után öli a kóbor macskákat.

"A Bocskai utca és a Szántó utca sarkára hordja valaki az általa megmérgezett macskákat. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik állnak a dolog hátterében, de nagyon úgy fest a helyzet, hogy 

élvezi  a gyilkolást, mert sokadszorra fordul elő ilyen borzalmas eset, ráadásul mindig olyan helyre teszi a tetemeket – egyszerre többet – ahol biztosan kiszúrja valaki,

 ami jelentheti azt, hogy szeretné, ha látnák a „művét”  - mondta a Borsnak egy helyi asszony, aki szerint többen is szeretnének találkozni az állatkínzóval, hogy számon kérjék tettéért.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hány tetemet hagyott maga után a szolnoki állatkínzó, mert nem tudni, hogy más helyszínekre is hordott-e a megmérgezett macskákból.