Karácsonyék a budapestiek pénzéből fizetik a baloldal debreceni polgármester-jelöltjét

Mándi László.
Mándi László.
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Milliós fizetést kap a baloldal debreceni polgármesterjelöltje, Mándi László. Fizetését Budapestről a Momentum pártközpontjából és a fővárosi vagyonkezelő cég jóvoltából veheti kézhez.
Vágólapra másolva!

Egy felháborodott olvasó küldte el az 1693.hu -nak a képviselő vagyonnyilatkozatát, amelyben megdöbbenve vette észre: Mándi László csak úgy halmozza az állásokat. Az egyéni vállalkozói munkája és a debreceni önkormányzati képviselői és bizottsági tagsági tiszteletdíja mellett még Budapestről is tetemes fizetést kap.

A Momentum gazdasági vezetőjeként havi 680 ezer forintot keres. A fővárosi vagyonkezelőnél (Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt.) végzett munkájáért pedig több mint félmilliót, egész pontosan 533.600 forint üti a markát minden hónapban.

Mándi László vagyonnyilatkozata.
Mándi László vagyonnyilatkozata.
Fotó: 1693.hu

Mándi László  is haszonélvezője mindannak, amit a baloldal művel Budapesttel: kifizetőhelyként tekintenek a fővárosra. 

Már nemcsak levitézlett gyurcsányista politikusokat, hanem vidéki városok polgármester-jelöltjeit is budapesti közpénzen tartják el, támogatják őket milliókkal a budapesti adófizetők pénzéből - írta az 1693.hu.

Jogosan kérdezik a debreceniek:

Hogyan tud Mándi ennyi feladatnak felelősségteljesen eleget tenni? Budapesten él vagy Debrecenben? Kinek az érdekeit képviseli Debrecenben? A pestiekét? Gyurcsány Ferencét?