Két férfi akart megerőszakolni egy fiatal lányt Debrecenben

nemierőszak, migráns, nemi erőszak
A kép illusztráció.
Vágólapra másolva!
Tavaly augusztusban két férfi Debrecenben utazott, hogy bulizzanak. Az egyik szórakozóhelyen megismerkedtek egy lánnyal, akinek azt ígérték haza viszik. A lány elfogadta a fuvart, azonban ekkor a két férfi közölte, hogy a haza útnak ára van, majd a fiatal lány bedobták egy bokorba, ahol letépték a ruháit és szexuálisan zaklatni kezdték. Mivel a lány erősen védekezett a támadói ellen, a két férfi elmenekült a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Két férfi Hencidáról utazott Debrecenbe bulizni tavaly augusztus 25-én 21 óra 30 perc körül. A férfiak már részegen érkezett meg a városba, ahol különböző szórakozóhelyekre mentek be. 

Augusztus 26-án 3 és 4 óra között a Piac utcán lévő egyik szórakozóhely előtt megismerkedett egy fiatal lánnyal és annak barátnőjével.

Az egyik férfi kihasználta, hogy a lány részeg, ezért karon fogta és elkísérte a Blaháné utcáig, miközben a másik férfi elől ment és mutatta nekik az utat. A két férfi azt ígérte a lánynak, hogy hazaviszik. 

Ezután a lány egy társasház előtt megállt, mert rosszul lett. Ekkor a férfiak mellé álltak és az egyik férfi elmondta neki, hogy a „a benzinnek ára van, kislány”, majd a két férfi megragadta a lányt, akit megemeltek és bedobtak a lépcső mögötti füves területre. 

nemierőszak, migráns, nemi erőszak
A kép illusztráció.
Fotó: hirado.hu

Ott az egyik férfi a fejénél térdelve befogta a lány száját, miközben társa lehúzta a fiatal nő nadrágját, bugyiját, majd a nemi szervét kezdte el fogdosni.

A lány nem hagyta magát, kiabál és rugdosta a támadóit, amin az erőszakos férfiak csak nevettek. Azonban a lány olyan erősen állt ellen a szexuális zaklatásnak, hogy az egyik férfi felugrott, felkapta a lány táskáját és elmenekült. Ezután társa elengedte a lányt és ő is elfutott. 

A két férfi a lopott táskát átvizsgálta, amiben sminket, parfümöt, bankkártyát és okmányokat találtak, majd ezeket egy közeli cukrászda mellett eldobták. 

Csütörtökön a bíróság előkészítő ülést tartott a jelenleg letartóztatásban lévő két férfi ügyében, akikkel szemben az ügyészség szexuális erőszak miatt emelt vádat. A bíróság az egyik férfival szemben 5 év és 6 hónap börtönbüntetésre tett indítványt.