Megtaláltuk: ezzel az internetes programmal manipulálta a fotóját Magyar Péter

Vágólapra másolva!
Bemutatjuk az applikációt, amely Magyar Pétert üzletemberré varázsolta egyetlen kattintással.
Vágólapra másolva!

A mesterséges intelligencia (AI) „közhasználatba” kerülésével már igazán nem nagy feladat az önarcképeinket feljavítani. Más kérdés, hogy ilyesmivel a legtöbben legfeljebb poénból és legfeljebb a közösségi média adta kereteken belül élnek – 

nem úgy Magyar Péter, aki, mint emlékezetes, egy olyan képpel szerepelt először a nyilvánosságban, amelyről ordított, hogy manipulált.

Bemutatjuk az applikációt, amellyel – vagy amelyhez hasonlóval – Magyar acélos arcélt, vastag szájat és makulátlan arcbőrt varázsolt magának. Ez a konkrét program fizetős ugyan – 18 000 forintba kerül a használata évente –, de valóban csodákat tesz egy teljesen átlagos kinézetű emberrel is. Mint amilyen amúgy Magyar Péter is.

MagyarPéter
Fotó: Magyar Péter/Facebook 

A Fotorama – AI Headshot Generator egy mindennapos fotóból elképesztően látványos felvételt készít, amellett, hogy retusál, még hátteret is ad a felvételnek. Az alkalmazáson belül megtalálhatók a legkülönfélébb témakörök: így például az AI Business-portrék is, amit Magyar nagy valószínűséggel használt.

Forrás: Fotorama

 

Magyar Péter és az AI