Részegen tört-zúzott, és rátámadt egy házaspárra egy nagyatádi nő

Vágólapra másolva!
Egy nő részegen rátáamdt egy házaspárra Nagyatádon. Először szidta és követte a párt, majd a táskájával ütni kezdte a férfit. Ezek után a feleséget is megverte, aki a férjét próbálta megmenteni.
Vágólapra másolva!

A nő augusztusban az utcán felfigyelt egy házaspárra, majd mivel részeg volt, ok nélkül szidni kezdte őket. Egészen a társasházuk bejáratáig követte őket, mire a férfi visszafordult, hogy megszabaduljon támadójától. 

A nő erre ököllel, majd a nála lévő hátizsákkal ütni-verni kezdte a férfit. A hátizsákban egy üveg bontatlan bor is volt, ami összetört, a szilánkjai pedig karcolásos sebeket okoztak a férfinak. A feleség igyekezett férje segítségére sietni, a nő azonban megtámadta,

 és az üvegszilánkokkal teli hátizsákjával megütötte, illetve az arcán megkarmolta.

A nő még akkor sem hagyott fel a botránykeltő viselkedéssel, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek. Bár a bántalmazást abbahagyta, azonban tovább szitkozódott, belerúgott egy autóba, egy másiknak pedig felfeküdt a motorháztetőjére.

Az ügyészség fegyveres garázdaság miatt emelt vádat a nővel szemben és felfüggesztett börtönbüntetést javasolnak.

Korábban egy migráns férfi üveget dobott egy magyar nő arcához, amiért az visszautasította a közeledését. Egy szigetvári férfi pedig söröspohárral dobta meg élettársát egy elfajult vita során. Szintén törött sörösüveggel támadt egymásra két verekedő férfi Oroszlányban,  hasonló eset történt Gyöngyösön is.

Forrás: Ügyészség