Sztriptízbárba vitt egy papot az RTL Klub a húsvét tiszteletére

Fotó: Pajkaszeg plébánosa a sztriptízbáran (Forrás: RTL/Képernyőkép)
Vágólapra másolva!
A baloldal egyik örök témája a „keresztényezés”. Ennek egyik emlékezetes csúcspontja volt a Tilos Rádióban épp karácsony ünnepének idején elhangzott ominózus mondat, a „legszívesebben kiirtanám az összes keresztényt” jókívánság.
Vágólapra másolva!

A közelmúltban is történt elég kemény kirohanás a keresztények ellen. Ugye, emlékszünk még a DK-s Niedermüller Péter vérlázító szavaira az ATV műsorában:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.

Azonban rájöttek a baloldalon, hogy ha körmönfontabban, ravaszabbul támadják a keresztényeket, könnyebben elérik gonosz céljukat. Ezért például humoristákon keresztül, szórakoztató műsorokon át egészen a népszerű, populáris tévésorozatokig könnyeben tudják megjeleníteni a káros, kereszténylejárató ideológiájukat. 

Erre az ördögi tervre most húsvétkor az RTL szolgáltatott megcáfolhatatlan, botrányos bizonyítékot. A mi kis falunk című sorozat legutóbbi epizódja – véletlenül pont húsvétra időzítve – arról szólt, hogy Pajkaszeg plébánosa egy sztriptízbárba megy segítő szándékkal, ahol aztán különféle bonyodalmakba kerül ledér hölgyekkel. Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett. 

Ha véletlen volt, akkor az a baj, mert illett volna erre figyelni, ha pedig szándékos, akkor mélységesen szégyellheti magát az egész RTL - írja a Magyar Nemzet oldalán Csépányi Balázs.

 

Origo avatar
Szerző:Origo
Szerző:Origo