Csepeli Fidesz: Gyurcsány emberei ismét a kerületben hazudoztak

Vágólapra másolva!
Gyurcsány emberei Csepelen jártak, megint ígérgettek, megint hazudoztak – írta a csepeli Fidesz. Kiderült az is, hogy a háborús politika szolgálatába akarják állítani az önkormányzatainkat is.
Vágólapra másolva!

Választások előtt Karácsony és dr. Szabó mindig kéz a kézben járnak Csepelre, s mindent (is) megígérnek. Így volt ez 2019-ben, így volt ez kedd este is. Mi már megtanultuk, hogy a baloldali ígéretekből soha semmi sem lesz, csak a zsíros állások megkaparintása és az önkormányzati kassza kifosztása érdekli őket – írta a csepeli Fidesz.

Karácsony Gergely és Dukán András a Gyurcsány-klán emberei. A masszívan háborúpárti Szabó Szabolcs aktív közreműködésével akarják lenyúlni a fővárosi és a csepeli önkormányzatot is. Ehhez brüsszeli, washingtoni útmutatást és júdáspénzt is kapnak.

A dollárbaloldal a városokat, kerületeket, falvakat is a nyugati háborús nyomulás szolgálatába akarja állítani. Az önkormányzati közpénzeket a háborúra fordítanák, a magyarok adóforintjaiból támogatnák a fegyverszállításokat és a fővárosi-csepeli hadköteles férfiak frontszolgálatát is. Ha Karácsonyon, Szabón és Dukánon múlna, akkor Budapest, s benne Csepel műveleti területté, az orosz rakéták és bombázók pusztító célpontjává válna. Ezt nem engedhetjük meg nekik! – olvasható a nyilatkozatban.