Kettős gyilkosság történt Kapuváron

Vágólapra másolva!
Szerda délután kettős gyilkosság történt Kapuváron. A Kisalföld információi szerint egy nőt és a lányát gyilkolták meg. A kislány 3 éves volt. A rendőrség jelenleg is helyszínel a családi háznál.
Vágólapra másolva!

Kapuvár gartai városrészében, a Wesselényi utcában gyilkoltak meg két embert szerda délután. A Kisalföld információi szerint 

egy anyát és a 3 éves lányát ölték meg. 

A rendőrség lezárta az utca érintett szakaszát, a helyszínelés jelenleg is tart. 

Fotó: Kisalföld.hu 

Ugyanebben a házban, hat évvel ezelőtt a nő testvérét gyilkolták meg, a barátja megfojtotta. 

A rendőrség közleményében azt írja, hogy egy fiatal nő és egy gyerek holttestét találták meg egy családi házban. Büntetőeljárást indítottak az ügyben, a helyszínelés jelenleg is tart. 

Az Origo korábban megírta, hogy egy fülöpjakabi fiú 2022-ben brutálisan, baltával verte halálra az anyját. A támadás után a rokonaihoz menekült Kazincbarcikára, ott fogták el az akkor 14 éves fiút a rendőrök. A fiú már reggel elhatározta, hogy nem megy iskolába, hanem megöli az anyját. Miután a község központjában elváltak egymástól, a gyerek visszafordult. Hazatért. A kerékpárját az iskolatáskájával együtt az épület mögé rejtette, magához vett egy baltát és a szoba sarkában elbújt. Amikor az anyja hazaért, hátulról rátámadt és halálra verte. 

Tatánál egy férfi a házuk udvarán ököllel arcon ütötte a mozgáskorlátozott anyját, aki ettől elesett. Amikor megpróbált felállni, elvette tőle a járóbotját és azzal úgy megverte az asszonyt, hogy életveszélyes koponyasérülése lett. 

2020-ban meghalt egy kétgyerekes anya Újbudán, amikor egy 41 éves, budapesti férfi rázuhant egy 14 emeletes ház egyik erkélyéről. A gyerekét babakocsiban toló nő lifttel ment a 15 emeletes ház földszintjére. Vele volt féléves és hároméves gyereke. Férje a lépcsőn gyalogolt le, sétálni indultak. Mind a hárman, a férj és a két gyerek is végignézték néhány perccel később, ahogyan egy öngyilkos a nőre zuhan. Esélye sem volt, hogy túlélje. 

Tavaly Albertirsán egy férfi meggyilkolta a volt feleségét és a közös kislányukat. A gyilkosság után a férfi tett bejelentést a segélyhívón, elmondta, hogy megölte a családját, majd magával is megpróbált végezni. A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a nő és a gyerek holttestét, valamint a vérző férfit. A férfi 2020-ban szerelt le a Magyar Honvédségtől. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!