Szentkirályi Alexandra: Igenis lehet többséget szerezni Budapesten - videó

szentkiralyialexandra
Szentkirályi Alexandra szerint változásra van szükség Budapesten!
Vágólapra másolva!
Igenis lehet nyerni Budapesten, ő azért dolgozik a választásig hátralévő egy hónapban, hogy főpolgármesteri posztra és közgyűlési többséghez is megkapják a választók bizalmát, a levitézlett, Gyurcsány-figurák pedig a szoborparkba kerüljenek - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje a Pesti Srácoknak adott videóinterjújában.
Vágólapra másolva!

Úgy látszik, nemcsak Kevin, de Gyurcsány nélkül sincs Karácsony – mondta a Fidesz-KNDP főpolgármester-jelöltje a PestiSrácok.hu Mi kérdezünk című műsorában arról, hogy immár Hagyó Miklós körei is feltűntek a Városházán, s Gyurcsány 2010 előtti csapata ül a kulcspozíciókban Budapesten – írja a Pesti Srácok.

szentkiralyialexandra
Szentkirályi Alexandra 
Fotó: Origo / Csudai Sándor

A Gyurcsány-házaspár már az országos turnéjára is magával viszi Budapest főpolgármesterét, s konfettizápor közepette szelfizgetnek egymással, s nem is titkolják a szoros kapcsolatot

– mondta Szentkirály Alexandra Huth Gergellyel beszélgetve. Azt is kijelentette: amíg Karácsony Gyurcsány tanítványa, addig ő nagyon büszke rá, hogy Tarlós István helyetteseként tanulhatta ki a városvezetés csínját-bínját. Senki nem tagadhatja, hogy abban a korszakban sokkal tisztább, élhetőbb és átjárhatóbb volt Budapest – tette hozzá a főpolgármester-jelölt, rámutatva, hogy ma a hajléktalanok, a bűz és a kosz jellemzi Budapestet.

Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergely ahhoz s simulékony figurához hasonlította, aki becsönget egy idős hölgyhöz, elbeszélget vele a gázóráról és az életről, amíg Gyurcsány besurran és kipakolja a családi ékszereket.

Ha nyerünk, a feltáró munka rögtön megkezdődik, kivizsgáljuk a korrupciós a visszaéléseket

– ígérte meg a Fidesz-KDNP jelöltje, hozzátéve, hogy akárhogyan is alakul a választás, végig fogják dolgozni a következő öt évet, de ők nagyobb célt tűztek ki:

Igenis el lehet nyerni a főpolgármesteri széket és lehetünk többségben a Fővárosi Közgyűlésben is. Ezzel az ambícióval vágok neki a következő hónapnak. A levitézlett, szoborparkba való Gyurcsány-figurák pedig nem fogják tovább rontani a levegőt Budapesten, elvont és szó szoros értelemben sem!

– zárta gondolatmenetét.