Jámbor András szélsőbaloldali emberei megnémultak, amikor a pedofilbotrányukról kérdezték őket - videó

jámborandrás, Jámbor András, pedofil
Jámbor András párbeszédes képviselő mentegeti a pedofilokat.
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Jámbor András aktivistái, a Szikra Mozgalom tagjai jelentek meg a szerdai közgyűlésen, és olyan molinókat emeltek a magasba, amiken a fideszeseket vádolták pedofilmentegetéssel. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint pont a Szikrától rendkívül álságos a megmozdulás.
Vágólapra másolva!

A Szikra Mozgalom az utóbbi hetekben azért került a figyelem középpontjába, mert a józsefvárosi Fidesz irodájának ablakát egy bizonyos Ny. Tamás törte be, akiről Jámbor András el is ismerte, hogy erős kötődése volt a mozgalomhoz.

Tavaly február elején szélsőbaloldali terroristák több támadást is végrehajtottak Budapesten. A bűncselekményekkel összefüggésben pedig házkutatást tartottak a Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalom egyik tagjánál, akinek a lakásán hetvenezer pedofil felvételt találtak

Ezek a tartalmak egy laptopon és egyéb adathordozókon voltak, a laptop tulajdonosa a kihallgatása előtt felakasztotta magát a biatorbágyi, volt katonai bázison.

A Magyar Nemzet riportere szerette volna megtudni a közgyűlésen demonstrálókról, hogy hogyan tiltakoztak annak idején a mozgalmukhoz kötődő pedofilbotránnyal kapcsolatban, azonban az aktivisták hallgatást választották, egy másik tagjuk pedig megpróbálta hárítani az ezzel kapcsolatos kérdéseket, mondván a Szikrának nem volt ilyen ügye.

Wintermantel Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint a Szikra Mozgalom teljesen hiteltelen, és álságos az ilyen megnyilvánulás azok után, hogy egy hozzájuk köthető ember laptopján rengeteg pedofil felvételt találtak. 

A politikus arról is beszélt, hogy az ilyen erőszakos anarchista csoportok ártanak a demokráciának, és nem helyes, hogy egy országgyűlési képviselő támogatásával működhetnek ilyen felforgató szervezetek.