Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Rick Santorum ismét részt vesz a CPAC Hungaryn

Rick Santorum
Rick Santorum
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
A volt republikánus elnökjelölt közösségi oldalán jelentette be, hogy harmadszor is csatlakozik a budapesti CPAC Hungaryhez - írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A baloldali kultúrkampf ősellensége, korábbi elnökjelölt érkezik ismét a CPAC Hungaryra, ezt Rick Santorum maga jelentette be közösségi oldalán, írja a Magyar Nemzet. Mint írta:

Alig várom, hogy harmadszor is csatlakozhassak a CPAC Hungaryhez, hogy kifejezzem támogatásomat olyan vezetők mellett, akik támogatják a zsidó–keresztény értékeken alapuló jó és erkölcsös társadalmat, a jogállamiságot, az Isten adta alapvető jogokat, a hagyományos családot, a szabad gazdaságot és az állami szuverenitást, amely magában foglalja a határok védelmét azoktól, akik ezeket az értékeket fenyegetik.

 

Rick Santorum, aki a szenátusban a hagyományos keresztény-konzervatív értékek elkötelezett szószólójaként volt ismert, és 2012-ben és 2016-ban is indult az Egyesült Államok republikánus elnökjelöltségéért, korábban arról beszélt, hogy „az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól.” 

A volt elnökjelölt 2022-ben a CPAC Hungary előadójaként  gratulált Magyarországnak, amiért kimondják az igazságot, és Isten és a család mellett állnak, mert a sikeres nemzetek a patriotizmusra épülnek. 

Véleménye szerint elvesztettük a nyugati civilizáció alapértékeit, és a nemzeti identitás nélküli társadalmaknak nincs esélyük. Nem tudunk sokáig túlélni, ha csak védekezünk, Támadásba kell lendülni Európa megmentése érdekében. Kijelentette, áldás, hogy a gyerekekért, a hazáért harcolunk, majd Isten áldását és sok sikert kívánt ehhez a harchoz.

Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről