Agyonverte, majd a kertjében ásta el kollégáját egy csepeli férfi - videó

Vágólapra másolva!
Egy vita végén fellökte, majd egy vasdarabbal agyon verte üzlettársát egy férfi. A holttestet ezután a saját kertjében ásta el.
Vágólapra másolva!

A két férfi üzlettársak voltak. 2018 áprilisában az egyik férfi felkereste munkatársát Csepelen azért, hogy Németországba utazzanak autót venni. Előtte együtt kávéztak a lakásban, de közben régi sérelmeik miatt összevesztek.

A vita addig fajult, hogy a házigazda a házból nyíló garázsba vezető lépcső tetejéről meglökte kollégáját, aki attól a lépcsősor aljára esett, és beverte a fejét.

A férfi ezt követően

fölvett egy betonvas darabot és többször fejbe verte vele kollégáját, aki épp próbált felkelni a földről. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy szinte azonnal meghalt.

Forrás: Police.hu

A férfi kollégája holttestét egy talicskába tette, és a ház hátsó részében lévő komposztáló gödörhöz vitte.

Átkutatta a ruháját, kiürítette zsebeit, a benne talált értékeit megsemmisítette, majd a holttestet a gödörbe dobta és eltemette.

A főügyészség emberölés miatt emelt vádat a férfi ellen.

Néhány évvel ezelőtt munkanélküli, ingyenélő szomszédai végeztek ki és ástak el egy vámosmikolai asszonyt, akik egészen addig rablásokból tartották fenn magukat, majd abban látták a megélhetés útját, ha börtönbe kerülnek. Egy nógrádi férfi saját apját verte agyon, majd temette el a kertjében, egy hajdúszoboszlói pár pedig külföldi vendégével úgy összeveszett iszogatás közben, hogy halálra verték, és elásták a férfit. Egy rablás miatt elítélt apaji férfiról pedig a börtönben derült ki, hogy korábban megölte és elásta nevelőapját.

Forrás: Ügyészség