Elfogták az újpesti gázolót

A buszon tartózkodó szemtanúk szerint a vétkes sofőr részeg lehetett.
Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfő este halálos baleset történ Újpesten a Rózsa utca egyik kereszteződésénél. A balesetben egy férfi meghalt, akinek a 14 éves lánya is az autóban ült. A lányt egy szemtanú mentette ki a roncsok közül, miközben a vétkes sofőr segítségnyújtás nélkül, vérző fejjel elmenekült. Ezután hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. Tegnap, Szigetszentmiklóson elfogták. 
Vágólapra másolva!

Újpesten hétfő este fél nyolc körül halálos baleset történt a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésénél. A balesetben több autó és egy busz is összetört.

Az egyik autó sofőrje, egy 45 férfi súlyos sérülései miatt a helyszínen meghalt.

A mellette utazó 14 éves lányát, az egyik közeli boltban dolgozó férfi mentette ki.

Forrás: Magyar Nemzet

A vétkes sofőr a szemtanúk elmondása aszerint vagy részeg volt vagy drogozott.

A férfi mikor látta, hogy a családapa nem mozdul, kiszállt az autójából és vérző fejjel elmenekült.

Ezután hajtóvadászat indult a férfi ellen, akit hamar azonosítottak.

A rendőrség a 40 éves M. Pétert egy szigetszent miklósi ismerőse nyaralójában fogta el. A házkutatás során rengeteg készpénzt találtak a férfinál, akit 16 óra 45 perckor letartóztattak.

A rendőrség információi szeritn a férfi hétfő este a Mercedesével hajtott a Rózsa utcában, az Árpád út felől a Görgey Artúr utca felé, amikor a Deák Ferenc utca kereszteződésénél az ott piros lámpánál várakozó három autónak ütközött. Az egyik autó villanyoszlopnak csapódott, míg a másik két autó egy busznak ütközött.