Justin is cáfolja, hogy szakított Britneyvel

Vágólapra másolva!
Másfél héttel a Britney Spears-szel való szakításról szóló hírek felröppenése után Justin Timberlake is nyilvánosan cáfolta a pletykát. 
Vágólapra másolva!

Több mint egy hetes hallgatás után Justin Timberlake, az 'N Sync tagja úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és közölte: nem szakított Britney Spears-szel. Justin korábbi hírek szerint március 11-én kiadta az énekesnő útját. Britney Spears és szóvivői váltig tagadták ezt, az 'N Sync együttes azonban hallgatott az ügyről, közben pedig Justint egy ismeretlen barna hajú lány társaságában fotózták.

Az 'N Sync együttes szóvivője azt állítja, hogy a pár szakításáról szóló hírek mindössze pletykák. Állítólag Justin és az együttes tagjai jól szórakoztak a szakításról megjelent cikkekren.

Britney édesanyja, Lynne sokkal komolyabban vette az újságírók erőfeszítéseit.Támadta a médiát, miközben összekeverte az angol Vilmos herceget apjával, Károly herceggel. "Jobb lenne, ha a riporterek következetesebbek lennének. Ki tudja így követni az eseményeket? Szerintük Britney az egyik héten a Walesi herceggel jár, rá egy hétre már Justin menyasszonya, ezen a héten pedig a pletykák őrült malma szerint szakítottak. Túl sok időt fecséreltem el azokra a kis idétlen emberekre. Manapság már az igazi hírekben is kételkedni kezdek" - mondta az énekesnő édesanyja.

Korábban:
Britney egy szupermodellel vigasztalódik
Justin új barátnője
Milliók álma, Britney Spears újra egyedül
Britney szerint Justin a csókkirály
Britney-t és Justint rajtakapták az ágyban

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Britney albumaival

(WENN)