Avril Lavigne kultuszt teremtett

Vágólapra másolva!
Avril Lavigne hatalmas reklámot csinált egy amerikai általános iskolának, amikor is klipjéhez a suli pólóját húzta magára. A Wilkesboro igazgatója ki is használta a helyzetet, hatalmas mennyiséget rendelt a ruhadarab másából, hogy azt az interneten értékesítse.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOAvril Lavigne talán nem is sejti, hogy a jótékonyság egy új formáját találta fel, amikor is Sk8er Boi című számának klipjéhez az észak-kaliforniai Wilkesboro általános iskola pólóját húzta magára. A pólóról ráadásul még az MTV által a klip forgatásáról készített klipben is áradozott. A lány annak ellenére, hogy fennen hangoztatja, őt ugyan nem érdekli a divat, harsány és határozott stílusával divatott teremtett. Követőkkel, természetesen, mely követők vágyakozni kezdtek a ruhadarab iránt.

Hirtelen hatalmas igény támadt hát a zöld-arany feliratos póló iránt, pedig azok már legalább négy éve a kutyának sem kellettek. Az iskola igazgatójának elmondása szerint még Svédországból és Thaiföldről is hívásokat kaptak, nincs-e néhány fölös, eladó példány a klipben szereplő ruhadarabból.

A póló az eBayenhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2817651773&category=14879

Ő pedig végül rájött, hogy amit az énekes felvesz, az rögtön keresett árucikk lesz, gyorsan rendelt is 500 darabot a pólóból. 300 azonnal el is kelt az interneten keresztül, a 20 dolláros cikket az eBay-en kínálták megvásárlásra. A boldog iskolaigazgató a hírek szerint számítógépek vásárlására fordítja a bevételt.