Britney parfümként is kapható

Vágólapra másolva!
Gabriela Sabatini, Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Cindy Crawford. Ismert nevek, a nemzetközi sztárvilág kimagasló alakjai. Immár a fiatal, ám hamar csillaggá lett Britney is felzárkózott mögéjük - legalábbis ami a saját illatot illeti.
Vágólapra másolva!

A híres Elizabeth Arden kozmetikai cég megállapodást írt alá a szőke énekesnővel egy nevét viselő kozmetikai termékcsalád kifejlesztéséről, így a popsztár rajongói jobban azonosulhatnak majd kedvencükkel. Azon Britney-fanok, akik eddig - jobb híján - kénytelenek voltak az argentin teniszezőnő vagy a fekete topmodell illatát magukra locsolni, megszabadulhatnak keserűségük tárgyától, és örömmel vehetik kezükbe az új terméket - amennyiben lesz elég pénzük ilyesmire.

A Britney-parfüm ősztől lesz kapható főként a luxustermékeket forgalmazó boltokban. Paul West, az Elizabeth Arden elnöke szerint Britney egy tehetséges, elegáns nő, aki sok fiatalt vonz szerte a világon. A szerződés részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

Az elillanó illatokat félretéve, a WENN hírei szerint Britney volt férje, Jason Alexander azt tervezi, hogy bepereli a sztárt a jelenlegi turnéja miatt - jóllehet, rövid házasságuk korábban véget ért, minthogy a turné elkezdődött volna. Britney és Jason Alexander egy átmulatott vad éjszaka után idén januárban Las Vegasban kötöttek házasságot, amit 55 órával később érvénytelenítettek. Akárhogy is, források azt nyilatkozták az amerikai Star magazinnak, hogy Jason Alexandre elhatározta, hogy részt akar abból a pénzből, amit Britney ezzel a turnéval keres. "Szörnyű, hogy most ezt teszi" - sopánkodott egy barát. "Nincs törvényes alapja, hogy ilyet tegyen, mivel aláírta a válási papírokat" - nyugtatta meg az aggódókat a művésznő szóvivője.