Robbie Williams duettet énekel Nenával

Vágólapra másolva!
Nena, a 80-as évek derekán 99 Luftballoons című dalával hódító német énekesnő nemrégiben büszkén újságolta el egy napilapnak: Robbie Williams duettet akar énekelni vele. A nagy eseményre július 13-án  kerül sor a Schalke gelsenkircheni futballstadionjában.
Vágólapra másolva!

Nena a '80-as évek diszkó stílusának egyik legmeghatározóbb zenei képviselője nemrégiben lelkendezve újságolta el a német Bild napilapnak, hogy Robbie Williams minden valószínűség szerint duettet fog énekelni vele.

Nena a berlini Echo-díjátadáson találkozott Robbie-val: "El akarja énekelni velem a 99 Luftballoons-t. Már a gondolata is megörjít! Azt mondta, annak idején óriási hatást gyakorolt rá a dalom."

A német énekesnő 1980-ban tűnt fel a Stripes elnevezésű zenekar élén, amely az első sikertelen lemez kiadása után nem sokkal fel is oszlott. 1984-es, 99 Luftballoons című, kissé német, kissé angol dalával tett szert ma már szinte megmagyarázhatatlan népszerűségre a 80-as évek derekán. 1989-től szólóénekesnőként folytatta már leszállóágba került karrierjét - saját maga és barátai által írt szerzeményekkel rukkolt elő, de az említett sláger sikerét egyikükkel sem tudta felülmúlni. Azóta négy gyermek édesanyja, számos tévéshow háziasszonya és szereplője. Hosszabb kihagyás után újra rendszeresen turnézik hazájában.

Nena és Robbie Williams a tervek szerint július13-án lép fel egymás társaságában a Schalke gelsenkircheni futballstadionjában.