Rendőrszakasz kutatta át Jacko otthonát

Vágólapra másolva!
Újabb botrányba keveredhet Michael Jacksont, miután november 18-án, kedden házkutatást tartott a rendőrség a popénekes Neverland nevű kaliforniai birtokán. A Court TV nevű amerikai kábeltelevízió értesülései szerint a házkutatásra azért került sor, mert egy 12 éves fiú szexuális zaklatással vádolja az énekest.
Vágólapra másolva!

A helyi rendőrség szóvivője csak annyit közölt, hogy egy folyamatban lévő bűnügyi vizsgálat keretében kutatta át több mint húsz rendőr a Santa Barbara közelében fekvő birtokot. Michael Jackson a házkutatás idején nem volt jelen, szóvivője szerint az énekes három hete Las Vegasban van három gyermekével, ahol legújabb videoklipjét forgatja.

Miután a popsztár értesült a november 18-i rendőrségi akcióról közleményt adott ki, amiben azt írta, nem tudja, milyen vizsgálat kapcsán kutatták át kaliforniai birtokát, de kijelentette, kész teljes mértékben együttműködni a hatóságokkal.

A Court TV nevű amerikai kábeltelevízió értesülései szerint a házkutatásra azért került sor, mert egy 12 éves fiú szexuális zaklatással vádolja az énekest. Az idén 45 éves Jacksonnak tíz évvel ezelőtt hasonló vádakkal kellett szembenéznie: akkor egy 13 éves fiú azt állította, az énekes szexuálisan zaklatatta, s a rendőrség akkor is megjelent a kaliforniai birtokon, ahol a különcködéseiről híres popsztár saját állatkertet és vidámparkot rendezett be "gyermekrajongói" vendégül látására.

leftADSL Otthon, ADSL Hobbi, év végéig ingyen./internet_ajanlat/index.htmlRendelje meg az év végéig!

A tíz évvel ezelőtti ügy megegyezéssel zárult: Jackson, bár határozottan cáfolta a vádakat, több millió dollárt fizetett a per elkerülése érdekében. Az újabb pedofilia vád előzménye feltehetően az, hogy a popsztár az amerikai és a brit televíziókban idén februárban bemutatott Michael Jacksonnal élni című dokumentumfilmben elismerte, hogy többször aludt együtt kiskorú fiúkkal.

A házkutatási parancsot pontosan azon a napon hajtották végre, amikor az Egyesült Államokban kiadták Jackson számainak legújabb válogatását, köztük a One More Chance (Még egy esély) című dallal.

2003-ban az amerikai Forbes pénzügyi havilap arról írt, hogy Michael Jacksonnak - húsz évvel szóló énekesi karrierjének kezdete után - legalább 200 millió dollár adóssággal kell szembe néznie.