Egy csésze fekete és a Rolling Stones

Vágólapra másolva!
A hagyományos lemezboltok egyre nagyobb vetélytársává növő Starbucks kávézólánc ezúttal egy Rolling Stones-ritkasággyűjteményt jelentet majd meg novemberben.
Vágólapra másolva!

A már 4400 fiókkal rendelkező Starbucks Entertainment lánc legújabb nagy fogása a Rolling Stones lett. A zeneterjesztéssel is foglalkozó kávézólánc újabban exkluzív jogokat szerez nagynevű előadók egyes lemezeire, melyek csak a Starbucks terjesztésében kaphatók.

Jövő hónapban ugyanis a Starbucks amerikai és kanadai fiókjaiban lesz kapható a Rolling Stones ritkaságait tartalmazó Rarities 1971-2003 című lemez. Korábban már Alanis Morissette-nek és Bob Dylannek is jelent meg hasonló jellegű lemeze a Starbucksnál - ami persze magára vonta a többi lemezterjesztő cég dühét is.

A lemez egyébként 16 számos lesz, és hallható lesz majd rajta többek között a Tumbling Dice és a Beast of Burden koncertverziója is, akárcsak a Miss You és a Harlem Shuffle táncos remixei is, valamint néhány kislemez B oldal. A dalok már korábban megjelentek ugyan, de manapság igencsak nehéz megszerezni őket a Billboard szerint.

"Minden stúdiózás alkalmával maradnak dalok, amelyek aztán végül nem kerülnek fel az albumra" - mondta a november 22-én megjelenő Rarities-ről Mick Jagger, "pedig ezekről úgy gondoljuk, mennyire kár, hogy nem hallhatók az adott nagylemezen".