Megvan az új Madonna-lemez címe

Vágólapra másolva!
Madonna nyilvánosságra hozta új lemezének címét, mely az utolsó kiadványa lesz eddigi lemezcégénél, a Warner Brothersnél. A Hard Candy címre keresztelt album április 29-én kerül a boltok polcaira.
Vágólapra másolva!

Madonna legutóbbi korongja 2005-ben jelent meg Confessions on a Dance Floor címmel, amely annak idején a világ számos országában a lemezeladási listák élén debütált. A most kiadásra kerülő Hard Candy-nek tehát fel van adva a lecke. Az albumról kimásolt első kislemez a Four Minutes lesz, s valószínűleg márciusban fog megjelenni.

A popsztár az elmúlt 26 évben a Warnerrel dolgozott, ám a mostani lesz az utolsó sorlemeze a kiadónál. Mint ismert, új szerződéses partnere a koncertmogul, Live Nation cégcsoport lesz, amely három lemezre és tíz évre szóló szerződést kötött a pop nagyasszonyával tavaly év végén. Ők nemcsak a lemezei kiadását, de koncertturnéinak lebonyolítását is vállalják. Madonna az első előadó, aki a Live Nation direkt erre létrehozott csoportjához, az Artist Nationhöz szerződött.

Tavaly év végén még arról cikkeztek a lapok, hogy Madonna új lemezének a címe Licorice lesz, a most nyilvánosságra hozott információ ezt cáfolja. A művésznő most sem bízta a véletlenre az új lemezét, olyan ismert producer-szerzőkkel dolgozott együtt, mint Danja, Pharrell Williams, Timbaland, Justin Timberlake, Felix Da Housecat, Swizz Beatz, Sean Garrett, Akon, Kanye West vagy épp Mark Stent. A hírek arról szólnak, hogy a korábbiaknál több hiphopos elemmel találkozhatunk majd az áprilisban megjelenő korongon, ám az ígéretek szerint kellőképp változatos lesz.