Megjelent Kocsis Tibor harmadik szólólemeze

Kocsis Tibor
Vágólapra másolva!
Kocsis Tibor, az X-Faktor második szériájának győztese a tehetségkutatóban szerzett első helyét sikeresen használta ugródeszkának a zenei pályán. Az Irány az élet és az Új holnap után már harmadik szólólemeze jelent meg, ezúttal 3 címmel.
Vágólapra másolva!
Kocsis Tibor Forrás: Gold Record

Kocsis Tibor legújabb albuma nemrég jelent meg, rajta tizenegy vadonatúj dallal. Az első két maxi a retró jegyében született. Humoros hangvétele miatt újdonságnak számít a Chuck Norris című dal, amely a kultstátuszba emelkedett színészről szól - zenéjét Vödrös Márton szerezte, szövegét Szente Vajk írta.

Kocsis Tibor 3 című albumán egy Chuck Norris című szám is szerepel. Forrás: Gold Record

Az első single, a Másolt kazetták pedig azért rendhagyó, mert ez a dal az egykori, nagy sikerű Linda című sorozat főcímdalának feldolgozása, és a klipjében ismét feltűnik a harcművész rendőrnőt alakító Görbe Nóra, a korszak egyik kulcsfigurája.

Az albumon szereplő tizenegy dal sokszínűen mutatja be Kocsis Tibor zenei világát, aki a legtöbb számban szövegíróként vagy dalszerzőként is közreműködött. A 3 távolról sem csak a retróról szól, nosztalgikus helyett sokkal inkább letisztult és modern hangzásra törekedtek az alkotók. Úgy érzik, témaválasztás és hangvétel szempontjából is kifejezetten sokrétű album született.

- mondta a lemezről Kocsis Tibor. Szerepel benne egy dal az elmúlásról, egy másik nóta pedig pont a jelen pillanat élvezetéről és minden korszak szépségéről szól. Természetesen az örök téma, a szerelem, a szerelmi bánat, az elválás is felbukkan; de kitérek a hazai közállapotokra is, amelyek olykor aggasztanak engem. Árnyékország című dalom arról szól, hogy miért olyan búskomorak az emberek Magyarországon, és hogy ennek változnia kell" – foglalta össze az énekes. Kocsis Tibor azt is hozzátette: reméli, hogy a 3 című album nemcsak kellemes zenei élményt, hanem lelki feltöltődést és erőt is ad majd rajongóinak.