Megint milliókat akarnak keresni egy lelőtt rapperen

Dr. Life, „Nem hiszek a gyilkolásban, bármi legyen is az oka” – Sztárok, akiket brutálisan meggyilkoltak, Notorious B.I.G.
Vágólapra másolva!
20 évig szolgált egy hat tagú családnál, de csak 10 éve tudták meg, hogy ebben lőtték le Notorious B.I.G-t. Most 1,5 millióért hirdetik a városi terepjárót, mert a múlt héten meglátták, hogy ugyenennyiért tették fel azt a BMW-t, amiben Tupacot lőtték le. 
Vágólapra másolva!

1,5 millió dollárért árulják azt a GMC-t, amiben az 1990-es évek rapper óriását, Notorious B.I.G-t lelőtték. Éppen ugyanennyiért tették fel néhány nappal ezelőtt azt a BMW-t is, amiben a másik ikont, Tupacot lőtték le.

Alig telt el egy hét azóta, hogy megjelent a hirdetés az autóról, amiben Tupacot lelőtték, máris hirdetik azt a városi terepjárót is, amiben a riválist, Notorious B.I.G-t ölték meg. Ez egy GMC városi terepjáró, Tupacot pedig egy 7-es BMW-ben lőtték le. Mindkettőt

1,5 millió dollárért hirdetik.

A GMC és a golyóval átszakított biztonsági öv Forrás: Moments in Time

Notorious B.I.G. GMC-jének hirdetését is a Moments in Time nevű nagyon egyszerű honlap kezeli. Az oldal és kezelői abból élnek, hogy egykor különböző hírességek birtokában lévő tárgyakat árulnak.

Biggie kocsijának hirdetésénél megtalálható az a levél is, amelyet a GMC tulajdonosa írt a honlap kezelőjének. Ebben leírta, hogy 1997 októberében, 7 hónappal azután vette az autót, hogy lelőtték benne Notorious B.I.G-t. Az viszont már sokkal érdekesebb, hogy erről egészen

2005-ig semmit sem tudott a hattagú család.

Egyszerűen nagyobb autót szerettek volna, amiben kényelmesen elférnek. 2005-ben is csak azért tudták meg, mi történt az autóban évekkel korábban, mert felkereste őket a rendőrség - szükségük volt az autóra a gyilkossági tárgyaláshoz.

A tulaj azt is leírta, hogy a jó állapotú autóban összesen 114 ezer mérföld (körülbelül 183 ezer kilométer) van. A kocsin egyébként nem látszódnak nyomai az 1997-es lövéseknek, egyedül az egyik biztonsági övön van egy luk. Notorious B.I.G. az anyós ülésen ült, mikor lelőtték, és azt az ajtót annak idején le is cserélték. A rendőrségnél maradt a folyamatos nyomozások miatt, de állítólag a 1,5 millió dolláros árban az is benne van, tehát megszerzik az új vevőnek.